przecież jestem tu razem z tobą.
narkomania to choroba, zabija, pamiętajcie o tym ćpuny
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
scalono
Dobry dzieciak był, na pewno zdolny. Co do zarzutów o wiek, w jakim objął moderaturę, to wielu tutejszych o 10lat starszych od niego by się do tego nie nadawało, więc dyspensa uzasadniona. Hajpowe prawo dla ćpunów, nie ćpuny dla prawa.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
NegatywneWibracje pisze:Dobry dzieciak był, na pewno zdolny. Co do zarzutów o wiek, w jakim objął moderaturę, to wielu tutejszych o 10lat starszych od niego by się do tego nie nadawało, więc dyspensa uzasadniona. Hajpowe prawo dla ćpunów, nie ćpuny dla prawa.
- 16 latek zarejestrowany na forum już 2 lata temu
- zostaje moderatorem
- doradza w dziale zdrowie
- jest tak bardzo RDU, że najprawdopodobniej przedawkował syntetyczny opioid
Prośba, kurwa.
Przecież to jest absurdalne as fuck. Sam siedzę na forum od 15 roku życia ale co z tego, to nie ma żadnego znaczenia. Gloryfikujecie każdego kto się przeniósł na tamten świat jakby to była jakaś nie wiem, zasługa. Jeśli to potwierdzone info i gość nie żyje, to szkoda, każdego szkoda. Ale to tylko pokazuje z kim ja tu kurwa siedzę. 16 letni moderator doradzający w dziale zdrowie wystrzela się na tamten świat za pomocą byle gówienka RC.
Brawo administracja, brawo RDU, brawo sklepy z syntetycznymi opioidami wysyłające ćpanie do 16-latków. :old:
Śmieszycie mnie wy, nie jego śmierć. Wy i wasza pierdolona racjonalizacja, wyparcie i inne pierdololo. Ale to dobrze, w życiu należy się śmiać i ja się śmieję. Co mi zrobicie? Nic. Już nie wspomnę o hipokryzji, jakby Bluberce się przećpało, albo nie wiem, londonowi czy innemu wrakowi to by nie było takiego bólu dupska, ale jak podwiek moderator odjebał taki wyczyn to żałoba na forum.
scalono
Mnie ironia dzieciaka udzielającego rad w dziale zdrowie, który tak zadbał o swoje jakoś nie dziwi. Forum dla ćpunów to cyrk na kółkach, jak te śmieszne gwiazdki (kompetentni w ćpaniu, paradne) i pierdolenie o rdu.
scalono
Nie wiem w takim razie na co drag liczysz, lożę profesorską w ekipie zarządzającej hajpem? Siedzą tu mniej lub bardziej głupie, autodestruktywne ćpuny, więc takie kabarety przyjmuję jako część folkloru.
Poprawiono scalenie, buźka ^_^ . Light
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
sprawdzone_info pisze:Zaraz wyjdę na totalnego psychopatę, ale nie zdzierżę. Podsumujmy, kurwa, temat:NegatywneWibracje pisze:Dobry dzieciak był, na pewno zdolny. Co do zarzutów o wiek, w jakim objął moderaturę, to wielu tutejszych o 10lat starszych od niego by się do tego nie nadawało, więc dyspensa uzasadniona. Hajpowe prawo dla ćpunów, nie ćpuny dla prawa.
- 16 latek zarejestrowany na forum już 2 lata temu
- zostaje moderatorem
- doradza w dziale zdrowie
- jest tak bardzo RDU, że najprawdopodobniej przedawkował syntetyczny opioid
Prośba, kurwa.![]()
Przecież to jest absurdalne as fuck. Sam siedzę na forum od 15 roku życia ale co z tego, to nie ma żadnego znaczenia. Gloryfikujecie każdego kto się przeniósł na tamten świat jakby to była jakaś nie wiem, zasługa. Jeśli to potwierdzone info i gość nie żyje, to szkoda, każdego szkoda. Ale to tylko pokazuje z kim ja tu kurwa siedzę. 16 letni moderator doradzający w dziale zdrowie wystrzela się na tamten świat za pomocą byle gówienka RC.
Brawo administracja, brawo RDU, brawo sklepy z syntetycznymi opioidami wysyłające ćpanie do 16-latków. :old:
Śmieszycie mnie wy, nie jego śmierć. Wy i wasza pierdolona racjonalizacja, wyparcie i inne pierdololo. Ale to dobrze, w życiu należy się śmiać i ja się śmieję. Co mi zrobicie? Nic. Już nie wspomnę o hipokryzji, jakby Bluberce się przećpało, albo nie wiem, londonowi czy innemu wrakowi to by nie było takiego bólu dupska, ale jak podwiek moderator odjebał taki wyczyn to żałoba na forum.
Lec dalej po nim, lcisz po sobie
Oj boli. Ma bolec.
Jesteście naprawdę obrzydliwi z tymi komentarzami. Fakt, może jemu już w tym momencie to nie robi różnicy (mam nadzieję), ale mi i innym którzy go znali tak. Pomimo tego, że takie sytuacje zdarzają się często w takim gronie, za każdym razem jest to dla mnie szok. A w tym wypadku, kiedy odchodzi osoba z którą bardzo się przyjaźniłam, to naprawdę boli.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Ludzie, bawicie się w narkotyki więc powinniście być świadomi że śmierć przychodzi znienacka, Już tyle było ofiar a ciągle brak wniosków.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.