Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1682 / 508 / 2
@hanniballecter15 ależ oczywiście, że ma sens, w długości fazy oczywiście, mi to szczerze nie robiło różnicy czy wrzucam rozgryzione, zmielone na JEBANY PYŁ, czy w całości :v ale ja to ja, a ja to wyjątek od reguły praktycznie w każdym przypadku XD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 684 / 131 / 0
W teorii jedzenie bez rozgryzania i zmywania otoczki powinno dać pełne działanie o zmodyfikowanym uwalnianiu, czyli tam powinno działac te 8 godzin z tego co pamietam
:tabletki:
  • 7 / 1 / 0
To pierwsze pytanie odpowiedziane, zostaje drugie: ile przypierdolic (bez rozgryzania) xd
Porzadany efekt: mocno
Exp: opio glownie medycznie od 2 lat, glownie tramadol, ostatnio tak jak wspomniałem 20mg oxy na dzień
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2025 przez hanniballecter15, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 862 / 486 / 0
%-D Ja bez żadnej tolerki jak brałem pierwszy raz niedawno to sniffnąłem 80mg i 4 mg clona i było bardzo mocno. Byłem tak zgrzany, że pływałem w endorfinach na swoim łóżku i nie potrafiłem nawet wstać %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 32 / 3 / 0
Hej, mam pytanie jak uważacie na początek ile wziąć Oksykodon ? Mam jeden listek OxyContin 20 mg retard. Brałem czasami skudexe - 1 tabletkę na dzień . Pracuje fizycznie i teraz mam mega ciężki czas - bardzo boli dolny odcinek kręgosłupa. Czy np. 5 mg wystarczy i czy np. 5mg OxyContin to 50 mg tramalu? Wiem ze to silny lek, ale nie chce mieć jakiś mega dużych wrażeń - chodzi mi głownie o zniesieniu bólu.
  • 2 / / 0
@up 20mg
  • 684 / 131 / 0
@Marcin91wawa spróbuj na początek 10mg, jesli nie pomoże to dołóż po czasie drugie 10
:tabletki:
  • 32 / 3 / 0
@krzychv ok dzięki, wezmę jutro po 19 po pracy.. Mam nadzieję że nie klepnie za bardzo … dam znać .
  • 32 / 3 / 0
Miałem napisać jak wrażenie po wzięciu leku. Więc wziąłem dziś po 14 10 mg jak kolega wyżej zalecił . Mega luz i uśmiech na twarzy. Trochę się kręciło na początku w głowie i lekkie zdrętwienie rąk. Ogólnie już nie odczuwam działania. To była mała dawka, chciałem spróbować. Zostawię sobie awaryjnie ten lek(blister), ale jakąś wolę skudexe 0,75 albo Tilidin (50mg/4mg) - 1 tabletka np. wziętą całościowo na raz naprawdę trochę klepie i utrzymuje się podobnie. Dobrego wieczoru.
  • 285 / 90 / 0
Próbował ktoś palić OxyContin? Znudziło mi się trochę jedzenie tego, potestowałbym inne drogi podania (oprócz IV - w to się nie wpierdalam). Jak się w ogóle za to zabrać? Jestem zielony jeśli chodzi o palenie opio.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.