mi totalnie nie robiło różnicy czy rozkruszone na je*bany pył tabsy wrzucałem czy w całości, podkreślam MI.
za to czy sniff czy oral różnica była wyłącznie w szybkości działania (może minimalna w długości fazy, trudno trochę mi sobie przypomnieć, bo swoją przygodę z tą substancją skończyłem szybciej niż zacząłem)
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
14 listopada 2024podpaski pisze: Czy po dłuższym ciągu odstawienie oxy z dnia na dzień, alprazolam (xanax) zniweluje zjazd psychiczny lub nawet objawy fizyczne?
Zimno minie w dolnych częściach ciała miej więcej 2/3tyg. - iporel by tutaj nieco pomógł no i ogólnie robi sam w sobie w chuj robotę przy skręcie szczególnie po oksy.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Dodam że biorę escitalopram, poza tym różaniec górski, ashwagandha, jakieś witaminy ale nie sądzę żeby to miało znaczenie w kontekście oksy.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.