Może ktoś próbował go odstawić i chciałby opowiedzieć co czuł?
E. Hemingway
Mianowicie, mam 600 mg oxycontinu I 400 mg oxydoloru.
Ostatni raz opio waliłem rok temu, przerobiłem cała butle tramalu 96ml, piłem po 450 mg dziennie, a po przerobieniu całości nie miałem żadnego skręta, ale nie o to tu chodzi.
Ważę 130 kg - ile na pierwszy raz wziąć? 20 czy 40?
I tutaj debilne pytanie... Mówicie o zmywaniu otoczki, może mi ktoś powiedzieć dokładnie jak mam to zrobić i jak powinna wyglądać tabletka po zmyciu otoczki?
Myślę też żeby na pierwszy raz zjeść 20, a jeśli będzie słabo to sniffnac kolejne 20. Ale głównie chodzi mi o tą otoczkę. Z góry dzięki za odpowiedź.
Scalono ~ Atro
Dobra, poradziłem sobie z otoczką. Ładnie zeszła w ciepłej wodzie. Rozgryzlem pół tabletki oxydoloru czyli wrzuciłem 20 mg. Czekam na działanie, jeśli będzie słabo to dorzucę do nosa. Nawet nie najgorsze te tabsy.
Zastanawiam się co jest nie tak. Biorąc tramal zawsze ładnie działał - te 450 mg w kroplach robiło mnie na ładnych kilka godzin.
Tutaj sprawa jest podobna do kodeiny - próbowałem jej z 30 razy i albo nie działała albo czułem się właśnie źle fizycznie - tutaj jest bardzo podobnie, tylko że czuje się jeszcze gorzej...
Coś złego jest ze mną? OXY mam od kolegi, który normalnie ma na receptę...
Chciałbym czuć to ciepło i wszystkie te wychwalane skutki tego leku, ale jest chujowo.
Ktoś coś poradzi? Może jakoś inaczej przyjmować albo wgl dać sobie spokój?
Myślałem że koda jest po prostu na mnie za słaba i coś takiego jak oxy pięknie zadziała a jest chujnia totalna.
Tramal działa a koda i oxy nie?
Teraz mam mst continus i chce zarzucić iv, ale teraz mam wątpliwości czy nie będzie jeszcze gorzej...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.