Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 703 / 135 / 0
@JP26 mozesz doprecyzować swoje pytanie? Pierwszy raz słyszę. W sensie że oksykodon działa na Ciebie dysocjacyjnie tak? Może to jakiś stan lękowy podczas zażywania i po prostu wkręta jeśli nie jesteś doświadczony w tym temacie albo bierzesz jakieś antydepresanty głównie SSRI, lub inne używki które mogą mieć interakcje bo raczej nie jest to popularne zjawisko przy oksykodonie
  • 6 / / 0
Biorę antydepresanty, Flupentyksol 0,5mg 3 razy dziennie, na noc Opipramol z Kwetiapiną, doraźnie Perazyna. uważasz że to efekt połączenia? z czego wiem opipramol działa na receptor sigma, może to ma coś wspólnego z tym właśnie...
  • 2532 / 602 / 0
Neuroleptyki mogą powodować swego rodzaju dysocjacje.Nie taką typową,jak przy DXM czy ketaminie,przypomina ona bardziej delirianty.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
dokładnie właśnie takie coś, ma to swój klimat, nawet to lubię chociaż momentami odcina za bardzo, głos znajomych słychać jakby za głośno, jak coś do mnie mówią to jakby przechodziło obok, nie wspomnę o dziwnych doznaniach i snach w nocy po tej je*anej mieszance psychotropów
  • 252 / 36 / 0
Czy dla osoby która nigdy nie miała do czynienia z opiatami dawka 20 mg oksy jest śmiertelna?
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 694 / 135 / 0
Raczej nie, aczkolwiek jak bierzesz pierwszy raz radzę oderwać sobie kawałeczek 5mg i sprawdzić czy nie masz jakiejś reakcji uczuleniowej. A tak poza tym to 20mg na początek powinno cie zgrzać
:tabletki:
  • 252 / 36 / 0
Czy może ktoś opisać własnymi słowami jak wygląda faza i jak czuje się człowiek po oxy ?
Z góry dzięki 🙂🙂🙂
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 1488 / 384 / 13
@Angelus14 nie wiem jakie masz doświadczenie z opio ale może moja opinia tj osoby która zarzuciła z ciekawości nie mając bladego pojęcia o efektach sie przyda.

Bez wyrobienia tolerancji po standardowej dawce (20mg) to nic ciekawego - ciepło, chujowe noody (przysypianie) i złudne uczucie, że świat i całe zło dookoła przestało istnieć a do tego rewelacje żołądkowe jakby sie miało zaraz zrzygać. Nie polecam bo podobno łatwo sie wjebać chociaż ja cały czas nie potrafię ogarnąć fenomenu tego całego opiatowego uzależnienia - jestem po prostu inny
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2532 / 602 / 0
@Czoug Może za mało praktyki panie Witkacy %-D Czasem potrzeba czasu,żeby przekminić konkretną substancję/grupę.No a może jesteś po prostu inny.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 694 / 135 / 0
Ja miałem tak że za pierwszym razem się dziwiłem jak tak dużo osób się wpierdala, bo miałem dosyć słaby pierwszy raz. Potem z ciekawości spróbowałem jakos po raz kolejny no i tak ciągnie się parę lat już.
:tabletki:
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.