Zarzuciłem około 21:00, siedziałem na kompie do północy a potem poszedłem spać. Wszystko było ok. Ile spałem tej nocy to nie wiem, na pewno przebudzałem się parę razy.
Dziś od obudzenia strasznie boli mnie głowa- za czołem i za skroniami. Co może być przyczyną? Nie wiem czy łykać coś przeciwbólowego...
Polecam miec przy sobie dwie paczuszki thicodinu na zjazd. Nie musisz na zjazd brac oxy dobrze robisz, ze leczysz zjazd trampkiem i koda.
Kusi mnie to opio ze względu na jego euforycznosc, ale stimy mnie zawsze odstraszały swoim zjazdem
==============================================================================
11 listopada 2019NicNieBralem2000 pisze: Ja biore 700/900 kody mam dostep do morfy oxy plastrow fentanylu jednak zostaje przy kodzie, bo za duzo naczytalem sie o tym przeskoku i tych skretach jestem swiadomy i zostaje przy kodzie. Wiecej zlego by mi to dalo niz dobrego. Wiec pytanie jest jedno skoro wiecej zlego niz dobrego to po co w to wchodzic?
a wyobraź sobie, że ten po oksy jest 10x lepszy a to 900 mg kody też przestanie wtedy klepać i co wtedy zrobisz? Przestaniesz cpac czy pójdziesz dalej?
Nie mówię o plastrach bo to już igranie z życiem, ale oksy wydaje się być okej
Scalono. Nepenthee
Co do zjazdu to raczej chodzi o wcześnie pojawiającego się skręta zwłaszcza przy kruszeniu tabsów, nie mówiąc już o i.v, to właśnie przez krótkie działanie.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Nie wiem czy to warte zachodu czy lepiej na Majke przejść
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.