edit: taką wzmianke znalazłem szukając potwierdzenia :
Currently there are four dosages available - 10, 20, 40, and 80mg tablets. The 160mg tablet (available in 2000) was suspended in May 2001 due to its severe abuse potential
Illicit users of OxyContin nicknamed the 160 mg tablets “blue bombers”, “blue coffins”, and “oxy-coffins” because of their color and oblong shape.
Czyli oxy zadziała. Ale pamiętaj - zanim weźmiesz jakikolwiek opioid, zastanów się 150 razy. Jeśli już się zdecydujesz, to zaczynaj od jak najmniejszych dawek (spróbuj na początek nawet 10tki, jak nie to 20tki), nie winduj niepotrzebnie tolerancji i na początek najlepiej tylko per oral.
Jeśli zdecydujesz się na oxy, mimo że "koda nie działa", to wrzuć oxy w nochal. Działanie odczujesz prędzej, niż po podaniu oralnym i będziesz wiedzieć, o co z tym chodzi, by móc ocenić, czy efekt Ci się podoba, czy nie oraz czy zaniechasz dalszych prób z tą substancją i innymi drogami podania, czy wręcz przeciwnie.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
A żeby nie robić off topu to popieram przedmówczynię, jeśli oxy to nosem, ale oral też by był dobry. Na pewno nie bierz się za iv. Ewentualnie pomyśl może o jakimś tramalu. Rozważałeś te substancje?
Przeglądając ostatnio pewna stronę zobaczyłem, ze accordeon jest produkowany przez firmę PPH „Jan Kowalski” (kto chce znajdzie)
- jestem w lekkim szoku ze jakiś janusz biznesu co ma przedsiębiorstwo produkcyjno handlowe robi sobie lek z oksykodonem!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.