Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
Zgienty od tego jest inne forum.
Sfd.pl dział doping. Tam znajdziesz obszerne info..
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 863 / 123 / 5
02 lipca 2017Zgienty pisze:
Zrobi mi ktoś tutorial do świata koksu? Będę wzdzięczny, karma, opieka, porada. Chodzi głównie o legitne info, if you know what i mean...
Poćwicz przynajmniej miesiąc , na sucho - bez SAA - wtedy będzie można coś działać.
Chodzi o to, byś najpierw wydoił z organizmu co się da, wtedy suplementacja SAA ma sens.
[ external image ]
  • 202 / 15 / 0
Może zastanów się najpierw nad SARMami, one mniej mieszają w układzie hormonalnym a przyrosty są porównywalne do cyklów sterydowych. Ostaryna jest najbardziej lajtowa, powinna być bazą dla cyklów SARMowych tak jak testosteron jest dla cyklów sterydowych. Możesz dodać do ostaryny LGD albo RAD-140, tego drugiego nie radzę na początek bo to już bardzo mocny środek. Oczywiście jeśli jesteś przekonany że chcesz spróbować sterydów to nie będę cię namawiał na inne środki. Pierwszy cykl najlepiej testosteron + masteron, ew. test solo. Nie zapomnij o odbloku!
  • 3460 / 731 / 9
03 lipca 2017hapter pisze:
Cwiczyles już coś, czy od razu na koksie chcesz lecieć?
Zawsze miałem sportowy styl życia. Ogólnie to siłka też się gdzieś zawsze przewijała ale nigdy tak na poważnie. No i to wszystko przeplatane wszelkim ćpańskiem, niezdrową dietą itd. Ale mimo wszystko tam zawsze jakiś ogólnorozwój, gry sportowe. Ostatnio ćwiczyłem prawie codziennie przez około 2 miesiące i chciałbym do tego wrócić. Tam gdzieś wjechał jakiś metkat, worek weedu, jakieś chlanko. No i padła dobra passa. Koksik se tak myśle zarzucić dla motywacji, żeby dobrze się prowadzić i trzymać dyscyplinę. Ale w sumie może na razie jakaś kreatynka, ale myślę z wyprzedzeniem po prostu. Fajnie było by być takim rozjebanym mutantem.

Kurde na tej stronce sfd jest tak to chujowo zrobione, zero przejrzystości. Nie to co u nas. Widać ćpunki są bardziej ogarnięci od koksiarzy. Nie mają tam jakiegoś działu sprzedawcy+?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 863 / 123 / 5
Fajnie było by być takim rozjebanym mutantem.
%-D

Jak kreatyna to cm3 z treka ( jabłczan ) , oczywiście może na Ciebie podziałać troszkę inaczej, niż na mnie ( widoczne efekty, siłowo też ładnie poszło ) ale mono na mnie kompletnie nie działa.

Na takie rozjebanie :
* omnadren / test mix ( polecam z podziemnych firm : Nexium, Alpha Pharm, Malay Tiger, Vermodje ) + NPP

Sam omnadren zrobi swoje - to właśnie będziesz wyglądał jak Hulk. Dodany metanabol, troche więcej niż Hulk
[ external image ]
  • 3460 / 731 / 9
Pojebało? Nie chce omki na poerwszy raz bo mnie rozkurwi to. Myślałem o mieciu samym na początek.
Heh swoją drogą kto pamięta tą przeróbkę misia uszatka? "Cztery tabletki metki dla twojej sylwetki." Ja ostatnio do typa: "ale Ci klate wyjebało, co przygrałeś w misia uszatka?" Totalnie nie wiedział o co mi chodzi.
  • 421 / 21 / 0
Taak, na pierwszy raz najlepiej Metanabol sam, ewentualnie potem jak zainteresujesz się teściem to można robić fajne mixy Propa z Winstrolem, na dłuższe estry nie ma co wchodzić imho, ale wiadomcia, jak się zobaczy efekty po krótkim, to nie ma już odwrotu, chce się więcej i więcej. No ale jakkolwiek!
  • 3460 / 731 / 9
https://youtu.be/ZQ5mVT9OCLY - tutaj link do tego misia uszatka. Motywy narkomańskie i pakerskie. PG 25
  • 863 / 123 / 5
Fajnie było by być takim rozjebanym mutantem.
No chciałeś zostać rozjebanym mutantem :D Określ jaki masz cel - rzeźba , masa ... siła.

Sam teść swoje zrobi ( test enan ) , na początku nabierzesz wody ( po prostu będzie widać , że na sucho nie jedziesz ) , do dwóch tyg zejdzie i pracujesz nad siłą / masą - pamiętaj o diecie.
[ external image ]
  • 3460 / 731 / 9
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Już chłopaki ode mnie z miasta montują dla mnie koks. Lepiej tak stacjonarnie, a to ziomeczki, którzy znają się na rzeczy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.