Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 89 / 13 / 0
siemka , do zaspokojnenia ciekawości , szczególnie w tym tematacie polecam inne fora. Tam być może zdobędziesz co chcesz ale nie tu. pzdr
Uwaga! Użytkownik BezKitu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 6 / 0
A ja jednak dalej pociągnę temat, bo moja ciekawość jest wciąż niezaspokojona, heh

Mam legalny testosteron przepisany przez endokrynologa (niski teść) i coś bym do niego dołożył.

Mam takie pytanie: czy kupował ktoś przez net i z którejś z polskich stron (a jest ich trochę) i czy wszystko było OK lub czy został zrobiony w wała?

Z zagranicznych raczej bym nie kupił, bo urząd celny czasem jednak sprawdza zawartość, mi raz sprawdzali, tamto to był towar normalny legalny, ale co jeśli sprawdzą paczkę z "suplementami diety"? W PL wysyłka raczej bezpieczniejsza.
  • 398 / 24 / 0
biore 5mg tamoksifenu ed, zeby podbic sobie tescia do gornej granicy.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
Tamox to Ci zbije estrogen.
Doraznie spoko, w dluzszej perspekktywie milo nie bedzie..
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 24 / 0
Wiem, to był krótki cykl.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
Undestor Nie kusi?
Fajna sprawa

''W pl nie ma ale w lekarni (aptece czeskiej) do zgarniecia.
Oczywisci jk chory jestes
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 15 / 0
Siema chlopaki i dziewczyny,

Jestem tu ogolnie nowy ale tak zauwazylem dzial doping to wszedlem z ciekawosci i postanowilem cos nabazgrac. Nie wiem czy ktos juz o tym wczesniej wspominal bo nie zerkalem na kazda strone w tym dziale.

Po pierwsze przed kontaktem z jakimikolwiek SSA (sterydy) wypadaloby zrobic sobie badania poziomu hormonow, krew, watroba itp. Pozwoli to w razie czego uniknac potem tematow w stylu 'pomocy, pindol nie dziala' czy tez 'pomocy, pobilem dziewczyne bo mnie wkurwila'. Wypadaloby mniej wiecej ogarnac takie tematy jak miedzy innymi: estrogen, prolaktyna, dihydrotestosteron, dlugosci estrow (generalnie okres poldzialania) poszczegolnych srodkow. Takze w razie jakby cos zlego dzialo sie cialem, glowa, whatever.. bedzie wiadomo co, za pomoca czego i do jakich poziomow zbijac/podnosic.

Np. potencja rowna glebie - prolaktyna prawdopodobnie gdzies w kosmosie..
swedzace suty, retencja wody (niektore srodki nie powoduja retencji) - estro w
kosmosie.

I tak dalej, i tak dalej.

Za duzo tego jest zeby to ogarnac w 5 minut. Pewnie czesc ludzi tutaj ma o tym pojecie ale pewnie spora czesc nie ma. Bo slyszac od kolegi z silowni czy tez z lawki obok na przyrodzie w szkole ze 'wzialem metke i jest zajebiscie' koles pojdzie, kupi od jakiegos barana 'metke' z dupy i popierdoli mu hormowny tak ze sie chlopak nie pozbiera przez dlugi czas i nawet nie bedzie wiedzial do jakich poziomow ma wracac zeby bylo jak wczesniej. A dilerzy jak to dilerzy.. matke Ci sprzeda i jaja wylize bo bedzie sie zapieral ze 'tak, stary! prosto z apteki!'. Mowie tu oczywiscie o chlopakach ktorzy nie maja przepisanych srodkow od lekarza i chca sie pobawic w 'cos nowego' bo to przeciez nie dragi a moze byc fajnie. Jeden zje wiadro mety i bedzie spoko a drugi po jednym blistrze bedzie musial sie ratowac PCT bo obrosnie pryszczami, dostanie ginekomastii i bedzie mial ochote po miescie z siekiera biegac. Kazdy jest inny i tak jak w przypadku dragow - moze byc roznie a nawet gorzej.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 59 / 15 / 0
13 czerwca 2017SarcasticCunt pisze:

Po pierwsze przed kontaktem z jakimikolwiek SSA (sterydy) wypadaloby zrobic sobie badania poziomu hormonow, krew, watroba itp.
Oczywiscie chodzilo o SAA %-D :nuts:
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 3460 / 731 / 9
Zrobi mi ktoś tutorial do świata koksu? Będę wzdzięczny, karma, opieka, porada. Chodzi głównie o legitne info, if you know what i mean...
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 101 / 4 / 0
Cwiczyles już coś, czy od razu na koksie chcesz lecieć?
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.