Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 11 / 0
Tyle że mi te suty jakoś strasznie nie wiszą, problem jest jak założę ciaśniejszą koszulkę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Kluposz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Nie masz źle. Ja bym nawet nie zwrócił uwagi ze masz gino
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 469 / 29 / 0
Po co bromo równie dobrze możesz zbić prolaktyne witaminą b6 400-600mg dziennie podzielonych na 3 dawki. Zrób sobie do tego badania poziomy prolaktyny.
  • 161 / 2 / 0
Methandienone Tablets Bayer 100 tabs 10 mg
wie ktoś co to?
na necie nie ma za bardzo opinii tylko tyle , ze bayer nie produkował mety jak myślicie czy to prawdziwe , może ktoś testował?
  • 130 / 3 / 0
Brał ktoś z was mete z małym stażem treningowym? Zdała egzamin?
  • 3 / / 0
Czy ma sens wrzucanie T4 w dawce 50-100mg, żeby się wyciąć, a dopiero potem wskoczyć na testosteron czy od razu zacząć się kłuć obok T4? Obecnie mam BF na poziomie 15-17%.
  • 130 / 3 / 0
Czy w darknecie można kupić metanabol ? jeśli tak to gdzie? najlepiej wysyłka z PL
  • 130 / 3 / 0
Megace i metanabol z oglaszamy24 to wyjebki? Zamawiał ktos stamtąd kiedyś?
  • 89 / 13 / 0
Spuchniesz. Zale Cie woda, rozstepy. Masz diete ? Plan treningowy ? Jak juz chcesz dzialac to sie przygotuj. I koniecznie odblok. Troche kasy jednak potrzeba.
Uwaga! Użytkownik BezKitu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
17 lutego 2017adi139 pisze:
Czy ma sens wrzucanie T4 w dawce 50-100mg, żeby się wyciąć, a dopiero potem wskoczyć na testosteron czy od razu zacząć się kłuć obok T4? Obecnie mam BF na poziomie 15-17%.
Po pierwsze to w kulturystyce nie stosuje się t4 tylko t3 a po drugie branie t3 bez podkładu nie ma sensu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.