Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Mi o dziwo pregabalina dawała motywację do robienia różnych rzeczy w robocie i organizowania się.

Póki co jestem 5 dni po odstawieniu i mogę mieć wymęczony orgazm raz dziennie. Impotencja nadal się utrzymuje choć odpowiedni bodziec może by pomógł.
  • 1009 / 42 / 0
Co wy gadacie. U mnie libido z 0 wzrosło do normalnego poziomu juz około 48h od ostatniej dawki.
Co więcej wystarczył tydzień na czysto i 300mg znów mnie ładnie posmyrało.
W robocie nie wiedziałem do czego ręce włożyć i japa mi się nie zamykała. Póki tolerancja nie wzrasta to lek jest zajebisty. Zaryzykuję stwierdzeniem ze likwiduje lęki skuteczniej niż benzo i nie zataczasz się jak zwłoki. Stajesz się aktywny, nie ma problemów z pamięcią.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 231 / 6 / 0
Odstawiłeś to benzo w końcu ? bo ja klona odstawiłem 2 tygodnie temu :-D
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 13 / 1 / 0
Siema. Od pewnego czasu biorę zestaw pregabalin+gabapentin+baclofen+edronax+wenlafaksyna+lamotrygina+kwetiapina w racjonalnych dawkach, ale mix konkretny. Ogólnie jestem schizofrenikiem na eksperymentalnej terapii substytucyjnej. Aha! Zapomniałem o najważniejszym - buprenorfina do tego! Plastr 20mg/3dni i subo 2mg dziennie pod jęzor. Wciągałem wcześniej bunondol, ale subo pod język wchodzi mocniej niż bunek po nosie, więc zgodnie z zaleceniami lekarza nie wciągam tego xP Pregabalin, brany solo, działa fajnie wyciszająco i przeciwlękowo. Nie waliłem dużych dawek, góra 600mg na raz. Nie ma on wiele wspólnego z benzo (mówię o efektach oczywiście) ale do terapii się nadaje. Z czasem jego działanie widocznie niknie. Zaczynałem przed tym zestawem od pregabalinu, potem doszła gabapentyna (patrz: post w temacie gabapentyna) i teraz baclofen (patrz: post w temacie baclofen). Każdy z nich waliłem solo, żeby wiedzieć, jak każdy działa - przydatna wiedza w końcu. Wenle, bupre i kwetiapinę biorę od dłuuuugieeeego czasu. Tak jak i lamotryginę. Na początku jak mnie dziewczyna zobaczyła po pregabalinie, to stwierdziła, że jestem po benzo i się grubo wkurwiła. Faktycznie - byłem zamulony, ale tak przyjemnie, wyciszony. Błędnik nieco szwankował, ale myślałem trzeźwo. Teraz ledwo czuję jego działanie. Najgorsze jest to, że po tym zestawie zacząłem lunatykować (!), wyjadać ludziom z chaty żarcie i regularnie coś rozpierdalać niechcący... Ale mam nadzieję, że nikt z Was takiego zestawu nie będzie walił. Pozdro.
  • 1009 / 42 / 0
Kurwa wróciłem na parę dni do pregabaliny po tygodniowej przerwie. 1-2 tabletki średnio co drugi dzień i znów dopadło mnie to jebane przeziębienie. To nie może być przypadek. Kurwa tragedia. Dziś mam wchuj ważny dzień a czuje się gorzej niż na skręcie. Chyba zachacze o aptekę po thiocodin dla kilku godzinnej ulgi.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 13 / 1 / 0
Ja po którymś ze środków mam katar. Ale to może być po którymś z innych... Dziwne, żebyś tak reagował na pregabalinę.
  • 1 / / 0
Wychodzę z ciągu gieblowego. Nie wiem jakie dawki sa najlepsze. MamPregabalin 150mg. Jak dawkowac?
  • 363 / 36 / 6
ha! to zapchany kinol od pregi :) a ja się już zastanawiam ,czy mnie jakaś alergia na stare lata chwyciła ...
  • 201 / 6 / 0
Dostałam to cudo od psychiatry na odstawienie PST po 10-cio miesięcznym cugu. Mega cieszą mnie opinie na temat tego leku i mam nadzieję, że okaże się dla mnie równie pomocny, co dla pozostałych użytkowników :D W każdym razie, może ktoś, kto na tym odstawiał opio się wypowie - czy pregabalina pomaga/uśmierza rowerek, ból pleców i ten ogólny przymus poruszania kończynami?
  • 59 / 4 / 0
03 lutego 2017Magdalenka123 pisze:
Wychodzę z ciągu gieblowego. Nie wiem jakie dawki sa najlepsze. MamPregabalin 150mg. Jak dawkowac?
2x 150mg dziennie. Rano i popoludniu. Lepiej by było wymeczyc sie 3-4 dni na czysto z samymi suplementami, niech cale gowno wyjdzie z organizmu, pozniej mozna dorzucic lamotrygine na pare dni i wlaczyc pregabaline do momentu, az bedziesz w stanie dzialac calkiem trzezwo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.