-Drogi, szczególnie z gównoportalu z czerwonym krzyżem, nie wiem jak możecie od nich kupować. Musiałbym być chyba przynajmniej klasą średnią, żeby mnie było stać na suplementy od nich
-Strasznie szybko rośnie tolerka. Naprawdę szybko, bo już na 3 dzień słabiej działa i to mi zostaje. Nawet 3 dni przerwy to za mało a kusi
-Trzy godziny działania to żart jakiś, za bardzo kusi na dorzuty
-Smak obrzydliwy jak zopiklon. No, ale można do kapsułki dać i koniec problemu
Weźcie sobie zapasy supli ze sklepu z Ameryki (nie mogę wam niestety nazwy napisać). 40zł przesyłka i do miesiąca czekania, ale zaoszczędzicie naprawdę dużo
testuje wlasnie 50mg+5mg+10mg
+alpha gpc
niby jest mózg na wyzszych obrotach, działanie w ciągu dnia, ogarniasm sprawy szybciej lepiej itp,
ale wieczorem wygladam na strasznie zmeczonego po twarzy,
rano się budze z takim jakby "kacem" piracetamowym,
mial ktoś może podobnie albo wie jak tego uniknąć?
19 marca 2021szopek133 pisze: Zażyłem 400mg podjęzykowo fenylopiracetamu i głównym efektem była chęć wymiotów, spowodowanych gorzkim smakiem. Poza tym jedynie większa głębia kolorów.
Niestety, ale zaobserwowałem wpływu na koncentracja i chęć do pracy. Dalej pozostaje do bani :P
Ze względu na dość wysoką cenę i obrzydliwy smak nie wyobrażam sobie jak niektórzy mogą to brać codziennie.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.