PS. Nikt po Tobie Ema nie jedzie. Radzimy Ci od serca.
08 lipca 2021ema112 pisze: ale skad ten wniosek ze nie probuje sobie nauczyc radzic? eh.
pytam o redukcje bupry, nie chce juz jej wiecej brac IV tak jak napisalam w poprzednim poscie i innym tez to zawsze odradzam, bo to bez sensu.
nie wiem jak sobie poradze dalej, ale przeciez wlasnie jestem w trakcie rzucania.
niewiele wnosza komentarze o tym, ze jak chce rzucic to mam rzucic, skoro wlasnie to chce zrobic i po to pytam o te dawki bupry, ktore pomoga mi polepszyc skreta i zminimalizuja ryzyko ze bede chciala siegac po opiaty. jak nikt mi nie doradzi to ide na czuja, dzis 1.5, jutro moze 1 albo wcale, zalezy jak sie bede czula.
Fakt jest taki, że już do końca życia będziesz musieć kontrolować siebie, żeby się nie wjebac w to na nowo.
Gwarantuje, że najciekawsze atrakcje zaczną się w momencie szukania faceta, zmiany miejsca zamieszkania itd. No ale o tym pewnie wiesz
Ps masz terapeutę czy sama chcesz to ogarnąć ? Jak sama to powodzenia.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
nie wiem, ile prob to zajmie, nie wiem czy tym razem mi sie uda, ale chce byc czysta. dla siebie i dla moich bliskich, zeby juz nikt nigdy nie musial przeze mnie przechodzic piekla, jakim jest reanimowanie najblizszej osoby i bycie pewnym, ze to juz koniec.
jestem umowiona na druga wizyte u terapeutki, ktora przyjmuje w gabinecie pewnego dosc znanego terapeuty. przekierowal mnie do niej, twierdzac, ze ma doswiadczenie w pracy z mlodzieza. mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie znalezc kogos z kim zlapie nic porozumienia i jednoczesnie nie bedzie tylko glaskal mnie po glowie (chociaz hej, przeciez kazdy czasem zasluzy
08 lipca 2021ema112 pisze: czuje ze sprowadzanie mojego cpunstwa i uzaleznienia do checi bycia dorosla to zbyt plytkie podejscie do tematu, chociaz rozumiem czemu ludzie na forum tak o mnie mysla.
W każdym razie, są tu osoby uzależnione od opio przez ponad dekadę, niektórym z nich udało się odstawić - i nawet oni przedstawiali swoją sytuację mniej dramatycznie niż Ty; nawet ci, którzy grzali dłużej niż Ty żyjesz...
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
staram sie po prostu mowic otwarcie o tym ze jestem uzalezniona i na tekst przelewam pewnie tez swoje emocje, ktore pewnie z boku wydaja sie nieadekwatne, ale dla mnie sa realne i nawet to cpanie majki przez rok mialo na mnie duzy wplyw i zmienilo moje zycie, bo nie mialam innych fundamentow do podparcia go niz cpanie i imprezowanie.
pewnie ciezko mi bedzie zmienic te nawyki w wypowiedzi, jesli nie mam wystarczajaco samoswiadomosci, zeby sama je wylapywac.
08 lipca 2021ema112 pisze:
staram sie po prostu mowic otwarcie o tym ze jestem uzalezniona i na tekst przelewam pewnie tez swoje emocje, ktore pewnie z boku wydaja sie nieadekwatne, ale dla mnie sa realne i nawet to cpanie majki przez rok mialo na mnie duzy wplyw i zmienilo moje zycie, bo nie mialam innych fundamentow do podparcia go niz cpanie i imprezowanie.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
w tym tygodniu nieproporcjonalnie duzo, ale to dlatego ze w trudnych momentach mam tendencje do odcinania sie od przyjaciol i realizowania potrzeb towarzyskich (i przy okazji zabijania nudy) w miejscach ktore nie wymagaja takiego zaangazowania jak rozmowa 1 na 1. w przyszlym tygodniu na pewno wracam do pracy, bo w tym miesiacu nie mialam jeszcze zadnego zlecenia.
jesli myslicie ze za duzo sie zale na forum to sobie wyobrazcie w jakim piekle sa moi kumple jak chce im sie wyzalic
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.