PS. Nikt po Tobie Ema nie jedzie. Radzimy Ci od serca.
08 lipca 2021ema112 pisze: ale skad ten wniosek ze nie probuje sobie nauczyc radzic? eh.
pytam o redukcje bupry, nie chce juz jej wiecej brac IV tak jak napisalam w poprzednim poscie i innym tez to zawsze odradzam, bo to bez sensu.
nie wiem jak sobie poradze dalej, ale przeciez wlasnie jestem w trakcie rzucania.
niewiele wnosza komentarze o tym, ze jak chce rzucic to mam rzucic, skoro wlasnie to chce zrobic i po to pytam o te dawki bupry, ktore pomoga mi polepszyc skreta i zminimalizuja ryzyko ze bede chciala siegac po opiaty. jak nikt mi nie doradzi to ide na czuja, dzis 1.5, jutro moze 1 albo wcale, zalezy jak sie bede czula.
Fakt jest taki, że już do końca życia będziesz musieć kontrolować siebie, żeby się nie wjebac w to na nowo.
Gwarantuje, że najciekawsze atrakcje zaczną się w momencie szukania faceta, zmiany miejsca zamieszkania itd. No ale o tym pewnie wiesz
Ps masz terapeutę czy sama chcesz to ogarnąć ? Jak sama to powodzenia.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
nie wiem, ile prob to zajmie, nie wiem czy tym razem mi sie uda, ale chce byc czysta. dla siebie i dla moich bliskich, zeby juz nikt nigdy nie musial przeze mnie przechodzic piekla, jakim jest reanimowanie najblizszej osoby i bycie pewnym, ze to juz koniec.
jestem umowiona na druga wizyte u terapeutki, ktora przyjmuje w gabinecie pewnego dosc znanego terapeuty. przekierowal mnie do niej, twierdzac, ze ma doswiadczenie w pracy z mlodzieza. mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie znalezc kogos z kim zlapie nic porozumienia i jednoczesnie nie bedzie tylko glaskal mnie po glowie (chociaz hej, przeciez kazdy czasem zasluzy
08 lipca 2021ema112 pisze: czuje ze sprowadzanie mojego cpunstwa i uzaleznienia do checi bycia dorosla to zbyt plytkie podejscie do tematu, chociaz rozumiem czemu ludzie na forum tak o mnie mysla.
W każdym razie, są tu osoby uzależnione od opio przez ponad dekadę, niektórym z nich udało się odstawić - i nawet oni przedstawiali swoją sytuację mniej dramatycznie niż Ty; nawet ci, którzy grzali dłużej niż Ty żyjesz...
staram sie po prostu mowic otwarcie o tym ze jestem uzalezniona i na tekst przelewam pewnie tez swoje emocje, ktore pewnie z boku wydaja sie nieadekwatne, ale dla mnie sa realne i nawet to cpanie majki przez rok mialo na mnie duzy wplyw i zmienilo moje zycie, bo nie mialam innych fundamentow do podparcia go niz cpanie i imprezowanie.
pewnie ciezko mi bedzie zmienic te nawyki w wypowiedzi, jesli nie mam wystarczajaco samoswiadomosci, zeby sama je wylapywac.
08 lipca 2021ema112 pisze:
staram sie po prostu mowic otwarcie o tym ze jestem uzalezniona i na tekst przelewam pewnie tez swoje emocje, ktore pewnie z boku wydaja sie nieadekwatne, ale dla mnie sa realne i nawet to cpanie majki przez rok mialo na mnie duzy wplyw i zmienilo moje zycie, bo nie mialam innych fundamentow do podparcia go niz cpanie i imprezowanie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
w tym tygodniu nieproporcjonalnie duzo, ale to dlatego ze w trudnych momentach mam tendencje do odcinania sie od przyjaciol i realizowania potrzeb towarzyskich (i przy okazji zabijania nudy) w miejscach ktore nie wymagaja takiego zaangazowania jak rozmowa 1 na 1. w przyszlym tygodniu na pewno wracam do pracy, bo w tym miesiacu nie mialam jeszcze zadnego zlecenia.
jesli myslicie ze za duzo sie zale na forum to sobie wyobrazcie w jakim piekle sa moi kumple jak chce im sie wyzalic
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.