Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 562 / 29 / 0
Syntetyczne kanna. Zdecydowanie. Po nich nawet zwykła piosenka (refren-zwrotka, bez żadnych udziwnień) zmienia się w abstrakcyjne cudeńko. Uwielbiam obserwować tę przemianę. Lament kół parowozu, kwilenie koronkowego fartucha, zawodzenie kuchenek i inne takie ^_^
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 46 / 13
Ciężko wybrać tą jedyną, więc wybiorę 3 :
1) 25b/25c
2)5-MAPB
3)MXE
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 41 / 1 / 0
A ja tam lubie zwykła pospollitą mj, klimat jest przyjemny, człowiek wyluzowany a nie czasami zeschizowany albo w innym świecie się znajduje.
  • 26 / / 0
apo zolpin + eti + 5 mapb :)
  • 61 / 6 / 0
lostinwonderland pisze:
Syntetyczne kanna. Zdecydowanie. Po nich nawet zwykła piosenka (refren-zwrotka, bez żadnych udziwnień) zmienia się w abstrakcyjne cudeńko. Uwielbiam obserwować tę przemianę. Lament kół parowozu, kwilenie koronkowego fartucha, zawodzenie kuchenek i inne takie ^_^

a konkretnie jakie kanna?
  • 1893 / 182 / 0
Ostatnio przypasiła mi MXP, zwłaszcza psytransy brzmią po niej bardzo przestrzennie.
  • 2334 / 9 / 0
Myślałem, że nic nie dorówna w tej materii 2C-E w połączeniu z ziołem. Myliłem się. 2C-B-FLY z 5-MAPB i 3-MMC to orgazm w uszach. Całą noc napieprzałem do sajtrensów, jak w transie psychopojebany robomnich. No ale że mówimy o jednej substancji, to 2C-B-FLY, zaraz obok 2C-E i 2C-P.
  • 48 / 1 / 0
dracel pisze:
lostinwonderland pisze:

a konkretnie jakie kanna?
Ja na BB-22 miałem niezłą frajdę słuchając koncertów, Pearl Jam w Pinkpop '92 mnie tak pochłonął że czułem tą samą euforie co wokalista.
Co do tematu to moimi faworytami są syntetyczne kanna, MDMA i MXE to ostatnio szczególnie z jakimś sphongle albo carbon based lifeforms ^_^
  • 202 / 3 / 0
Mnie się najlepiej słucha po marihuanie - każda piosenka brzmi wyjątkowo, instrumenty wyjątkowo dobrze zgrywają się ze sobą. Mogę przez parę godzin siedzieć w fotelu ze słuchawkami. :D
Druga substancja - kodeina. Leżenie w łóżku i wsłuchiwanie się w spokojne rytmy. Ach, czysta przyjemność.
  • 76 / / 0
Z własnego doświadczenia - NBOMe, konkretnie 25i oraz 25c, chociaż to drugie miałem okazję wypróbować tylko w mixie (weed + alkohol). Nawet na trzeźwo mam do pewnego stopnia synestezję, jeżeli chodzi o dźwięk, po 25i muzyka nadawała kolor, barwę i kształt całemu światu dookoła. Niesamowicie przyjemne, chociaż w momencie w którym ktoś na chwilę wyłączył dźwięk w pierwszej chwili czułem się jakby ktoś oblał mnie kubłem lodowatej wody.
W ogóle to witam wszystkich obecnych, lurkuję po forum od dłuższego czasu ale jakoś mnie dopiero naszło żeby konto założyć :yay:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.