Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 1 / 0
Osobiście dobrze mi robią małe do średnich dawek etylofenidatu. Jest przyjemny zastrzyk energii i poprawa nastroju, a z drugiej strony nie ma uczucia euforycznej gonitwy myśli i chęci zrobienia WSZYSTKIEGO, jak po innych stymulantach. Dzięki temu można usiąść sobie wygodnie z herbatką i spokojnie wsłuchać się w muzykę. Dobry byłby też chyba miks z jedną-dwiema lufkami mj.
  • 54 / 1 / 0
Mnie osobiście najlepiej słuchało się muzyki po Tramalu, taka kontemplacja w łóżeczku ze słuchawkami na uszach. Na 3mmc i innych podobnych też fajnie się słucha muzyki, ale to nie to samo. Wtedy bardzo fajnie wchodzi muzyka popularno-rozrywkowa, z jakiejś eski czy mtv, przychodzi chęć na taniec. Tylko wtedy dobrze to dla mnie brzmi.
  • 497 / 12 / 0
Po kodzie się jakoś miło słuchało.
Ale w sumie po tym to wszystko jest miłe, więc pewnie specjalnego jakiegoś "czegoś" nie ma.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 89 / 4 / 0
cholera zawsze trafiam na chujowe sorty MXE po których muzyka bardziej kłuje niż brzmi, poza tym najlepiej się na homecie słucha
Uwaga! Użytkownik stonedfox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 1 / 0
Najlepiej słucha mi się muzyki po Mery, na kwasie muzyka tworzy wspaniałe filmy w głowie, połączone z fizyczną ekstazą (orgazmy przy Grateful Dead) a na homecie, prócz tryptaminowej głębi słyszałem w piosenkach przekazy w jakimś starożytnym języku. Ciekawie było też na 2C-B, kiedy na Woodstocku słuchałem mantr w namiocie Krishnów i koncertu dijeridoo. No i MDMA, które jest poza kategorią - kto wie, ten wie :)
<-- idź w prawo<--
  • 1342 / 48 / 0
Ostatnio zajebiście słuchało mi się muzyki po 2-FA, dawno nie miałem takiej wkrętki w muzykę, cud miód malina :) Słuchałem raczej hardkorowych metalowych zespołów, które idealnie komponowały się z dość konkretnym ale bardzo przyjemnym spidem.
SESH
  • 2 / / 0
  • 13 / / 0
Sedacja po opiatach w klubie. Ludzie tańczą, gdy ty sobie siedzisz na najwygodniejszej w tej chwili kanapie na świecie i zatapiasz się w niej wraz z basem. Ostatnio tak na końcówce trampka z MJ, coś pięknego. Tylko jak zeszło to od razu poszedłem do domu. Już mi się nic nie chciało, wszystko smutne było.
elcoyote pisze:
mdma, które jest poza kategorią - kto wie, ten wie :)
Tak.
Tylko kryształ.
Latanie po Crystal MDMA w klubie. Ludzie tańczą ze sobą, a ty tańczysz z całym światem przy tych wszystkich, ogarniających twoją duszę syntach.

Koda i Swans, Mono, 65daysofstatic, GoodspeedIsYourBlackEmperor. Ogólnie do kody tylko post-rock dla mnie.
Po kfasie post-rocków, szczególnie tych mroczniejszych nie polecam. Aż musiałem światło zaświecić i się ogarnąć jakoś, bo mi się coś zaczęło pojawiać strasznego na suficie haha.
Uwaga! Użytkownik KiRiTsu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 3 / 0
mi fajnie sie słucha po 3mmc i MXE
  • 478 / 22 / 0
KiRiTsu pisze:
GoodspeedIsYourBlackEmperor.
Ała. :-/ Godspeed You, Black Emperor!*
@thread:
2CP albo 4-aco-dmt, chociaż dobra MJ też potrafi zdziałać cuda.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.