Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
15mg PO na pierwszy raz na peaku dopalone bb22. Hmmm bardzo przyjemna substancja. Jeden z ciekawszych dyso imo.
wolna molekula
#mops
  • 1095 / 34 / 0
^ a jakie dyso wg ciebie są nieciekawe?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1874 / 96 / 127
Chodziło mi o to, że ciekawe w tym związku jest to, że nie kosi nóg tylko wręcz wprowadza stymulację ruchową :D
wolna molekula
#mops
  • 2466 / 15 / 0
Zgadza się. Dyso które nadaje się na party.

Do tego pamiętam że jak przyjebałem pierwszy raz DXM to było mi po nim jakoś przez pare dni ,,szaro" a to stawia na nogi
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2014 przez White_Power, łącznie zmieniany 1 raz.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1874 / 96 / 127
idealne dyso na impreze. mozna sie ostro wkręcić
wolna molekula
#mops
  • 858 / 19 / 0
belejaki

2x 7.5mg kaps tego i jak sie bawiles?

do czego mozna to porownac bo czytam i czytam im wiecej czytam tym mniej wiem %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 1874 / 96 / 127
Wysypałem te kapsulki do szklanki z wodą i siup. Weszło po godzinie jakieś, empatia, czulem się porobiony ale miałem dyso rozkminy. Ja bym to porównał do speedo kaszlaka. Tylko ja zjadłem niecałe 3 te pillsy. Hardstyle spowodował u mnie chęć tańczenia, pamiętam, że skakałem wykonywałem dziwne ruchy taki taniec pojebaniec.Ogólnie trzeźwość umyslu zachowana, normalnie idzie się dogadać itp. STymulujący dysocjant imo jedne z lepszych RC.
wolna molekula
#mops
  • 373 / 14 / 0
Oral od sniffa się dużo różni ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Stymulujacy dysocjat - to dobre okreslenie. ale na disko wolalbym dorzucic jeszcze cos dodatkowo, bo 3-MeO-PCP nie jest az takie wzniosle (no faza nie jest jakas super duper jakosci, muzyka wmiare ok, ale koneserow stary pigul moze troszke rozczarowac), moze deczko MXE zdaloby egzamin. GBL tez whuj poprawi calosc imprezowa,
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1857 / 70 / 80
Ja to kurwa pierdole MXE na imprezach bo alko jebane kosi z nóg a jego nie unikniesz. Jakbym mieszał 3-MeO to ze speedem i na parkiet. Speed sam w sobie jest nudnawy ale w tym miksie mógłby być srogi a i uniknęłoby sie przypuszczalnego zerwania filmu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.