Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
Dobra ktoś o IV pytał, to ja tak podałem koło 20mg, bo jakoś takoś zmieszało mi się to z metkatem, i wpadłem na pomysł, że trzeba się skurwić. To się skurwiłem. Wchodzi jakieś 20-30 sekund od podania, nie ma dziury... znaczy jest, ale to po drugim podaniu z plukania worka, nic w sumie nie robiłem leżałem na wyrku parę godzin a obudziłem się z głosami w głowie krzyczącymi, że więcej euforii potrzeba.
Co ja podaje IV to ja nawet nie wiem, ale tak mniej więcej wpadam w ifau manie jak się czymś za mocno porobię.
Swoją drogą IV 3-MeO-PCP się nie opłaca, donosowo wchodzi też szybko. To pierwsza substancja w której wjazd donosowoy jest podobny do IV tylko rozwleczony na 5 minut. Serio podobne, a moc niewiele większa nie opłaca się uszkodzenia mózgu ryzykować. Mnie to chyba nic w mózgu nie zjadło, bo ja ogólnie jakoś wytrzymuje wszystko.

A 3-MeO-PCP wtedy mi powiedziało (si, gadałem z 3-MeO-PCP, czasem na dobrym dyso z nimi gadam, jak to brzmi), żeby go więcej nie walić bo nie ma takiej potrzeby i że jest niebezpieczne. Tak więc samo 3-MeO ostrzega przed nadmiernym waleniem go.
PS. Nie stałem się Jezusem, za to widziałem jak na fazach łatwo sobie wkręcać różne urojenia - typu: Jestem Bogiem, Nikogo mi nie potrzeba, Zabić kogoś byłoby tak pięknie, Możeby by tak zostawić pod miernym dresiarskim klubem buteleczke 100ml wódki z 50mg 3-MeO-PCP a potem obserwować co się będzie działo w klubie (akurat ten pomysł wydaje mi się w porządku :gun: )
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1987 / 108 / 0
bez komentarza pozostawiam ten pomysł...
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Czy ta substancja zapodana w ilości np. 15mg nadaje się na pierwszego dysocjacyjnego tripa? :-D Jak długo się łąduje ten związek podany oralnie i jak długo trwa peak(pytanie do tych co próbowali, bo nauczyłem się, żeby nie wierzyć danym na 1 stronie)? Jakieś inne rzeczy na które powinienem zwrócić uwagę? Układać playlistę czy raczej będę robił co innego? Jak układać to jak długą?

Tyle pytań, bo jestem zielony w tym temacie. Nawet pudełka po Acodinie w życiu nie widziałem. %-D
  • 133 / 2 / 0
Ten środek jest podobny do EMIKSE(Mthetoksetaminy/MXE) w działaniu?
Działa SILNIEJ dysocjacyjnie niż metoketamina?
Występują halucynacje, omamy wzrokowe bądź słuchowe?

Proszę o odpowiedź, ponieważ nigdy nie próbowałem tego środka, a jestem ciekawy czy warto
na niego wydawać pieniądze i się truć....
  • 1987 / 108 / 0
artur019, 15mg na pierwszy raz z dysocjantami, wydaje mi się, że będzie OK. chociaż jeśli nigdy nie miałeś do czynienia z dysocjantami to może ciutkę za dużo i spróbowałbym 10mg. 3-MeO-PCP jest bardzo silne, mocno stymuluje i dość niebezpieczne może być. osobiście radziłbym Ci jednak zacząć przygodę z dysocjantami od MXE, które działa krócej i nie jest tak hardkorowe (o ile weźmiesz 20-50mg, a nie 100mg), a za 3-MeO-PCP zabrać się jak już będziesz mieć obycie z dysocjantami. radziłbym wchodzenie w świat MXE od mniejszych dawek, bo doświadczenie może Cię przerosnąć. chociaż oczywiście nie musi, niektórzy lubią rzucać się na głęboką wodę. przy MXE nie rośnie też tak mocno tolerka.

kaya44, przewertuj ten wątek, dużo informacji o tym było... jak dla mnie nie ma porównania z DXM, oczywiście na plus dla MXE i 3-MeO-PCP. samo 3-MeO-PCP działa inaczej niż MXE. ciężko to naprawdę opisać. podobne jest to uczucie dysocjantowe charakterystyczne dla arylcykloheksylamin - euforia, zaburzenia poczucia ciała, zmiana percepcji. do tego silna stymulacja jednocześnie z otępieniem i uspokojeniem, o ile nie przesadzisz z dawką. CEVów nie zauważyłem, OEVy za to tak. do tego specyficzny body load przez pierwsze dwie godziny działania (nazwałbym to peakiem). działanie utrzymuje się bardzo długo.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 14 / 0
dla mnie 3 meo PCP to takie MXE bez wizualizacji i z lepsza motoryka .
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Dziś planuj pierwszy test z 3-MeO-PCP, pierwszy moj raz z tą grupą substancji, gdzie w psychodelikach, stymulantach, depresantach mam spore doświadczenie. Moje pytanko 14mg oralnie, i do kina da rade? Wczuć się wkręcić? Narazie zarezerwowane miejsca, sala pusta. Ja i moja dziewucha tylko. Łączenie tego z etylophenidatem da rade? Szczególnie że wczoraj jadłem etiozolam?
  • 1987 / 108 / 0
pewnie już spróbowałeś, więc jak wrażenia?
nie polecam na pierwszy raz z dysocjantami warunków innych niż domowe. zwłaszcza z tak mocną substancją jak 3-MeO-PCP. nie widzę sensu łączenia go z EPH, bo substancja sama w sobie bardzo silnie stymuluje.
  • 2310 / 11 / 0
3meo dobre z 5meo-MiPT. 30mg dyso , 25 mipta IM
  • 195 / 4 / 0
3-MeO-PCP daje realną siłę fizyczną. Stawiałam duży opór w siłowaniu na rękę, ale ostatecznie nie wygrałam. Normalnie w 3s przegrywam.
Substancję można brać w dużych ilościach, ciągle chce się dociągać. Nieprzyjemna w nosie, ale cóż...
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.