Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Tak. Bez problemu da sie rozpuscic 25mg w 2ml wody. Tylko woda musi miec ok. 80stopni - nie zauwazylem straty na jakosci tripu przez tak duza temperature. Gdyby ten dysocjant byl tylko troche tanszy - bo 100mg starczy mi na 1dobra faze bo nie jestem w stanie nie wziac materialu, gdy go juz posiadam. Dlatego, leca kolejne dorzutki, ktore juz nie daja takiego efektu. Dobry dysocjant, loading przypomina mi przedluzone wejscie metoksetaminy, jest ciut bardziej sedacyjnie w strone opio - CEVy sa u mnie, ale dopiero po paru godzinach i to tez zalezy od tego czy podszedlem do tripu wyspany czy nie - pewnie czynniki dietetyczne maja duze znaczenie. BTW: sprawdzal ktos z grejpfrutem ?
  • 274 / 9 / 0
Jak z trwałością 3-MeO-PCP? Mam sort mający mniej wiecej rok, przechowywany w ciemnym, suchym miescu i zastanawiam się jak dużo mógł stracić na mocy.
  • 1444 / 75 / 0
Spadek jakości nie powinien być jakiś drastyczny. Zresztą dowiesz się, jak przetestujesz.
LSD - Piękna i Bestia
  • 264 / 2 / 0
Napisze tutaj o swoim miksie 15mg 3-MeO-PCP + 30mg MXE IM. Substancje dobrze ze sobą współgrały. Dało się odczuć depersonalizacje i kolory MXE oraz duży wpływ na myślenie oraz uczucie bycia kimś silniejszym które zapewnia mi 3-MeO-PCP. Trip był dość mroczny, ale jakże ciekawy, to właśnie lubię w 3-MeO-PCP że daje możliwość zobaczenia swoich dotychczasowych poczynań z innej strony, bardziej odległej, tak jak inni mogą to widzieć. Całość nie wyniosła mnie zbyt daleko ale zapewniło mi sporo pozytywnych doznań.
ps. 3-MeO-PCP faktycznie trudniej się rozpuszcza niż MXE ale wielkich problemów nie miałem
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 30 / / 0
3-MeO-PCP miałem okazje zamówić jakiś czas temu. Bardzo ciekawa substancja ale zdecydowanie nie warta swojej ceny. Euforią i frajdą z brania zdecydowanie ustępuję MXE. Często ciężko zorientować się kiedy naprawdę zaczyna działać. Efekty rzeczywiście nietypowe, brałem też w mixie z TMA-6 wrażenia bardzo ciekawe. Miałem wrażenie że wszystkie osoby duszami przesunęły się o jedno miejsce. Tzn. jedna osoba znajdowała się w ciele następnej, ta w kolejnej itp. Nie do porównania z niczym testowanym do tej pory :) Polecam jako ciekawostkę na rynku RC :)
Lilka i Lucjan się spotkali i na HAJPIE razem napisali :D
  • 23 / / 0
Ktoś zarejestrował drętwienie np. wargi? Jest też takie ogólne znieczulenie jak po MXE? MXE uwielbiam, ale zaniechałem - na tripie mocno anestetycznie działało na skórę przy ustach, i trochę mi to zostało - parę razy w tygodniu czuję odrętwienie kawałka ust. Sort był dobry, brałem ok 30-40 mg zwykle. Ciekawym czy przy 3 meo PCP też to może się zdarzyć. Ponoć lightowsze - ktoś próbował pr ?

Lubiłem w MXE zalew myśli i możliwość robienia czegoś - fajnie się po tym gra muzykę, czyta albo po prostu myśli - i całkiem dobrze nastraja do życia. Dobra euforia i żadnych efektów ubocznych, poza tym drętwieniem.
  • 3732 / 45 / 0
Nic mi nie dretwieje, ani po MXE ani po 3-MeO-PCP, odczuwam jedynie konczyny w sposob styropianowy, ale na pewno nie jest to dretwienie. Zazdroszcze wszystkim dzialania antydepresyjnego dysocjantow, mi zawsze smutno, jak widze pusty worek.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 195 / 4 / 0
Panowie i Panie , jak wy tak dokladnie dzielicie te substancje ?
Mam wage ( taka za 20 zl na Allegro) z dokładnością do 10 mg , ale w tym przypadku o kij to rozbic . Zamówiłem powyższą substę , ( pierwsz raz będzie szła )w worku ( proszek ) i zastanawiam się caly czas jak mi pójdzie wyodrębnić owe 10mg z 100 mg . Ciężko będzie . Może jakieś podpowiedzi ?
Inna sprawa ,czy jak wezmę owe 10mg to czy pozna mnie podejrzliwa żonka ,że coś zarzuciłem :-)
Pozdrawiam
  • 195 / 4 / 0
Wiesz Wawoj , dwa tygodnie temu pierwszy raz w życiu zarzuciłem MXE . Tak w ogłe to choruje na depresję od 20 lat prawie . zaskoczyła mnie ta substancja ,,, ale dopiero jak skończyłem latanie . Poteżny efekt antydepresyjny przez pięć kolejnych dni . wstawałem juz o 5 rano ( co mi się bardzo rzadko zdarzało ) i miałem taką wewnętrzna radość ,że nastał nowy dzień i ten pokój w środku . BOSKO !
Lata całe biorę juz SSRI i rzadko kiedy osiągałem po nich to co osiągnąłem po MXE . Teraz tego nie odpuszczę i popróbuje różnych dysocjantów . Moglibyscie mi pomóc , które warto spróbowac i które maja największy potencjał antydepresyjny . Proszę wykluczyć Acodin . Nie podoba mi się żarcie tabletek na kaszel . za poważny czlowiek jestem na takie gimbusiarskie pomysly .
Pozdrawiam.
  • 3732 / 45 / 0
parada333 pisze:
Panowie i Panie , jak wy tak dokladnie dzielicie te substancje ?
Mam wage ( taka za 20 zl na Allegro) z dokładnością do 10 mg , ale w tym przypadku o kij to rozbic . Zamówiłem powyższą substę , ( pierwsz raz będzie szła )w worku ( proszek ) i zastanawiam się caly czas jak mi pójdzie wyodrębnić owe 10mg z 100 mg . Ciężko będzie . Może jakieś podpowiedzi ?
Inna sprawa ,czy jak wezmę owe 10mg to czy pozna mnie podejrzliwa żonka ,że coś zarzuciłem :-)
Pozdrawiam
Z taka iloscia jak 25mg bedzie troche ciezej. Ja zawsze aplikuje 25 mg, w tym wypadku (zazwyczaj tez zamawiam 100 mg) to proste, dzielisz na pol i na pol. W Twoim przypadku mozesz podzielic na pol i bedziesz mial ok 12 mg - dwa w jedna czy w druga nie zrobia wielkiej roznicy. Choc 3meo w ten sposob dzieli sie ciezko. Co do zonki, to najlepiej jej powiedziec, gdzie sie wybierasz, wszak szczerosc to podstawa zwiazku, a Ty nie bedziesz niepotrzebnie stresowal sie i spinal podczas dzialania.

Dziwi mnie Twoj poglad na DXM, jesli rzeczywiscie jestes powaznym czlowiekiem, nie powinienes przekreslac przeciekawej substancji tylko z tego wzgledu, ze jest sprzedawana w aptekach jako lek na kaszel. Heroine tez lekcewazysz? Podobna historia. DXM mozna rowniez kupic przez internet (jak prawdziwe narkotyki, hehe) i czy to czyni go wtedy ciekawszym?

imo wlasnie 3-meo-pcp ma najwiekszy potencjal antydepresyjny. Ktory jednak w moim przypadku nie utrzymuje sie zbyt dlugo, ale podczas samego doswiadczenia uwielbiam uczucie sensu, sens wypelnia wszystkie moje mysli i dzialania, wszystko moze byc w tym momencie doskonale, bo tak wlasnie jest skonstruowana ta chwila. W dodatku jestem po 3meo dosc ogarnieta mechanicznie, wiec moge swoj pomysl (w przypadku malowania/rysowania) od razu przelac na papier, co zreszta czesto robie i mam o wiele wieksza frajde niz na trzezwo. Ale i tak mi smutno jak schodzi. ;-)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.