- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
kosmiczny kompost pisze:Czy gbl urywa film na piątce?
Podobno niektórym urywa, dla mnie idealne połączenie.
Podbija euforie jeszcze bardziej, urwanego filmu nie uświadczyłem.
johndoe77 pisze:5mapb wrzucone kilka godzin po 4aco-dmt zadziała prawidłowo czy tryptamina wyczerpie już moc?
Za to wódka to bardzo zly pomysł, film sie urywa.
discomix pisze:5mapb w pigsie mixowałem z 1mg 25B i wyszło srogo, kalejdoskop miejscami, fraktalne wizje kosmosu i genialnie przy tańcu. na diach jem z mxe, zdam relację na neuro
ps USER elemeledutki pisal i tez slyszalem o tym ze lepiej 5 mapb podac jo po peaku np 25b (jeszcze bede gibla mial jakby za mocno) wiec w takim razie brac calego kartona i po kilku h np do kina /tance dopiero 5 mapb -tylko ile
dziodkadziod pisze:planuje jutro taki mix od powiedzmy rana mam b.dobrego pillsa niebieskiego ok 75mg na moje 100kg wagi planuje tyle wziac i zmixowac z tez dobrej jakosci 1.4mg 25b ale chyba wezme polowe tego NBOMA. PYtanie czy nie za malo 5 mapb I ile kolego brales i jak łaczyles - narazie czy jak MAPB sie rozkrecil ja po paru h planuje jeszcze kino odwiedziec wiec obraz nie moze byc calkowicie zlany jak to kiedys mialem kiedy przesadzilem tylko miptem i nbmo.discomix pisze:5mapb w pigsie mixowałem z 1mg 25B i wyszło srogo, kalejdoskop miejscami, fraktalne wizje kosmosu i genialnie przy tańcu. na diach jem z mxe, zdam relację na neuro
ps USER elemeledutki pisal i tez slyszalem o tym ze lepiej 5 mapb podac jo po peaku np 25b (jeszcze bede gibla mial jakby za mocno) wiec w takim razie brac calego kartona i po kilku h np do kina /tance dopiero 5 mapb -tylko ile
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.