ODPOWIEDZ
  • 839 / 67 / 0
A nie no, jak chodzi o facetów to ja się zgodzę w stu procentach.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 721 / 3 / 0
Wiadomo, że faceci wolą mniej wytapetowane dziewczyny, ale niektóre (jak np. ja) nie mogą sobie na to pozwolić. Mam paskudnie naczynkową cerę, generalnie skórę, żyłki popękane wszędzie i wygląda to tragicznie; fioletowe kreski wzdłuż policzków. W takim wypadku wole mieć tynk na ryju zamiast sinej skóry.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 839 / 67 / 0
Widziałam Cię, w3ird i wcale nie masz jakiejś ogromnej tapety. Kto jak kto, ale Ty bardzo ładnie się malujesz (i nie tylko siebie) :)
w duszy.

• 35 / / 0
Moimi ulubionymi kosmetykami są te z linii Old Spajs. Mam wszystko z Old Spajsa dezodorant, żel do kąpieli, sztyft, doslownie wszystko !
Uwaga! Użytkownik KAENTE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
A jaka seria? Niektóre są paskudne, a niektóre pachną nawet fajnie.
w duszy.

• 1889 / 72 / 3
POLECAM sposób w3ird na wypadające włosy. Jak wypadały mi garściami tak teraz już po drugim dniu brania Calcium Pantothenicum przestały niemalże całkowicie.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 721 / 3 / 0
Sprawdzone i potwierdzone wszystko na sobie więc wiem co polecić drugiej osobie :-D Nie ma za co!
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 1889 / 72 / 3
Wytulam Cię kiedyś za to. Brzydko bym wyglądała z takimi łysymi plackami na łbie.
Propsuję też peeling + przetłuszczenie twarzy. Może jeszcze kiedyś będę pięknością.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 788 / 20 / 0
Popieram w/w!
Szczególnie fusy od kawy z miodem i oliwa. Pierwsze wyraźne efekty po 2gim dniu stosowania!
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
Dobry motyw to jeszcze peeling cukier+miód+olej(ja używam sezamowego, może być pewnie jakiś inny, lub oliwa)+maślanka/coś innego zawierającego kwas mlekowy.
To do twarzy, oczywiście. Tylko, że taki peeling raczej nie może stać, więc się go robi na jeden raz.
w duszy.

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.