Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 104 / 4 / 0
jakie ilosci dać w mixie z 2FMA na sylwestrowa noc, ktoś podpowie?
  • 5133 / 922 / 0
Ja bym dał 50mg 2FMA i 200mg 4FMA dla siebie, nie wiem jakie masz doświadczenie. To był mój planowany mix ale niestety nie mam 2FMA i ciężko dostać na ten moment więc odpuszczę i albo solo 4FMA albo podsypie trochę HEX-ENu lub NEPa.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 585 / 62 / 0
przymierzam sie do pierwszej wrzuty tej subst, jednak zadziwiaja mnie rozbieznosci w dawkowaniu przewijajacym sie przez wszystkie strony tego tematu, a psychonautwiki i redditem.

https://www.reddit.com/r/researchchemic ... opularity/
https://psychonautwiki.org/wiki/4-FMA

ile polecacie na pierwszy raz? doswiadczen ze stymulantami brak, jedynie raz przerobilem torbe 2g 4-CMC. celuje w p.o.
  • 28 / 6 / 0
[mention]sidik[/mention]
pamiętaj że to bardzo mocna substancja, nie jak cmc. na 1szy raz zalecam nie przekraczać 100mg, ciężko przewidzieć, bo po tej dawce równie prawdopodobny jest niedosyt, co przestymulowanie.. śledź temat i czekaj na opinie osób pobierających z tego samego źródła odnośnie aktywności związku. benzo też nie jest złym pomysłem.
  • 454 / 39 / 0
Ja po 100mg poszedłem spać i na 1 raz (no właściwie drugi, ale ten 1 to była próba w domu) wrzucałem 500mg i było idealnie, nie za mocno, nie za słabo, ale ja to ja i proszę ze mnie nie brać przykładu.
Dawka 200-250mg myślę, że byłaby odpowiednia na 1 raz.
Mówię o sorcie od pewnego polskiego vendora, jadłem jakoś 3 miesiące temu, zagraniczne mogą mieć jednak przybliżone dawkowanie do tego z psychonauta
No i pamiętaj żeby zrobić detoks 2-3 tygodniowy od ketonów przed zarzucaniem fluoro(met)amfetamin
  • 9567 / 1887 / 2
500mg 4fma?!
Powiedz, ze zartujesz...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 585 / 62 / 0
13 stycznia 2018Gammakaroten pisze:
[mention]sidik[/mention]
pamiętaj że to bardzo mocna substancja, nie jak cmc. na 1szy raz zalecam nie przekraczać 100mg, ciężko przewidzieć, bo po tej dawce równie prawdopodobny jest niedosyt, co przestymulowanie.. śledź temat i czekaj na opinie osób pobierających z tego samego źródła odnośnie aktywności związku. benzo też nie jest złym pomysłem.
luzik, juz dawno oszamane :v 100wa wydawala sie malo, wiec dorzucilem drugie tyle i bombka do japy. jak pisalem - tolerka na serotogeniki praktycznie zerowa - wiec efekty sila rzeczy byly niesamowite. : ) przez, nie wiem, godzine od instalacji 4-FMA w mozgu bylo meeeeeeeega przyjemnie, ciary n stuff (sero, tak?) potem to ustalo, za to pojawil sie niesamowity clearhead i o ile wrzute robilem godz ~21, to do piatej nad ranem sobie popracowalem, a co. w pewnym momencie sie pare razy ziewnelo, wiec sobie usnalem po prostu - bea benzo, co dla mnie jest ciezkie. a sen byl serio niesamowicie regeneracyjny, choc to tez pewnie zasluga braku benzo. : )

mozliwe ze do 50 mg (lub o wiele mniej), nadawalo by sie na polski ehe adderall, ale co ja tam wiem. mam do testu jeszcze 2-FMA - prawdopodobnie bedzie GIT. a jak ktos chce sie uwalic to 4-FMA smialo polecam, chociaz dla ketoniarzy to pewnie bedzie kupa a nie mef klef.

za duzy minus tej substancji uwazam ze pojde 4 razy do kibla, postoje bite 5 minut i dopiero za piatym pojsciem uronie krople. pije plyny *hipotoniczne(, nie jestem odwodniony itd. ale w sumie nieistotne, bo jak poczytalem problem tyczy sie roznych amfetamin.

sort bym powedzial skad ale wiesz, wczoraj 2 ostrz dostalem i ciezko troche. ale ma znak "-" w urlu, a domene holenderska.
  • 454 / 39 / 0
Stteeart, pisałem że coś jest nie tak z moją tolerką. Może mi się po prostu nie wchłania coś z żołądka, bo aż sam przestaje wierzyć w te dawki. No ale tak jak pisałem, 100mg raczej zamuliło. A robiłem przerwę od jakichkolwiek używek, nie że uśpiło mnie przez nadużywanie CMC.
  • 585 / 62 / 0
siema, planuje dzis zjesc to cudo w ilosci ~125 mg + nie-wiem-ile 2-FMA. sek w tym ze pare godzin temu (ok. 10) zazylem 35 mg NEPa p.o., ktorego nota bene w ogole nie poczulem.
anyway, problem jest mniej wiecej taki, ze sobie zjadlem godzine temu 200 mg 5-htp + troszke ponad 400 mg EGCG - bo szczerze wierze, a przynajmniej tak odczuwam, ze wspomaga serotogeniki. czy zarzucenie 4-FMA jakos o 20 czy 21, tj. 8-9h po 5-htp, nie spowoduje jakichs komplikacji?

jesli chodzi o zalazki ZS, o ktorych pisalem w temacie o 3-fea, to w sumie spoko - znaczy przezyje, ale jesli pojawi sie full-blown ZS to lipa troche.
  • 594 / 34 / 0
[mention]sidik[/mention] Nie szkodza ci tematu ? Dajesz często i dość dużo wypierdzielając tolerancję w kosmos. Ja bym przystopował ze stymulacją, chyba że zależy na tym by była jak największa pizda. A w takim układzie pierdol ZS, pierdol odmierzanie i wal na oko :gun:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.