Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
https://www.reddit.com/r/researchchemic ... opularity/
https://psychonautwiki.org/wiki/4-FMA
ile polecacie na pierwszy raz? doswiadczen ze stymulantami brak, jedynie raz przerobilem torbe 2g 4-CMC. celuje w p.o.
pamiętaj że to bardzo mocna substancja, nie jak cmc. na 1szy raz zalecam nie przekraczać 100mg, ciężko przewidzieć, bo po tej dawce równie prawdopodobny jest niedosyt, co przestymulowanie.. śledź temat i czekaj na opinie osób pobierających z tego samego źródła odnośnie aktywności związku. benzo też nie jest złym pomysłem.
Dawka 200-250mg myślę, że byłaby odpowiednia na 1 raz.
Mówię o sorcie od pewnego polskiego vendora, jadłem jakoś 3 miesiące temu, zagraniczne mogą mieć jednak przybliżone dawkowanie do tego z psychonauta
No i pamiętaj żeby zrobić detoks 2-3 tygodniowy od ketonów przed zarzucaniem fluoro(met)amfetamin
13 stycznia 2018Gammakaroten pisze: [mention]sidik[/mention]
pamiętaj że to bardzo mocna substancja, nie jak cmc. na 1szy raz zalecam nie przekraczać 100mg, ciężko przewidzieć, bo po tej dawce równie prawdopodobny jest niedosyt, co przestymulowanie.. śledź temat i czekaj na opinie osób pobierających z tego samego źródła odnośnie aktywności związku. benzo też nie jest złym pomysłem.
mozliwe ze do 50 mg (lub o wiele mniej), nadawalo by sie na polski ehe adderall, ale co ja tam wiem. mam do testu jeszcze 2-FMA - prawdopodobnie bedzie GIT. a jak ktos chce sie uwalic to 4-FMA smialo polecam, chociaz dla ketoniarzy to pewnie bedzie kupa a nie mef klef.
za duzy minus tej substancji uwazam ze pojde 4 razy do kibla, postoje bite 5 minut i dopiero za piatym pojsciem uronie krople. pije plyny *hipotoniczne(, nie jestem odwodniony itd. ale w sumie nieistotne, bo jak poczytalem problem tyczy sie roznych amfetamin.
sort bym powedzial skad ale wiesz, wczoraj 2 ostrz dostalem i ciezko troche. ale ma znak "-" w urlu, a domene holenderska.
anyway, problem jest mniej wiecej taki, ze sobie zjadlem godzine temu 200 mg 5-htp + troszke ponad 400 mg EGCG - bo szczerze wierze, a przynajmniej tak odczuwam, ze wspomaga serotogeniki. czy zarzucenie 4-FMA jakos o 20 czy 21, tj. 8-9h po 5-htp, nie spowoduje jakichs komplikacji?
jesli chodzi o zalazki ZS, o ktorych pisalem w temacie o 3-fea, to w sumie spoko - znaczy przezyje, ale jesli pojawi sie full-blown ZS to lipa troche.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.