Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9567 / 1887 / 2
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: Stteetart »
[mention]ergoSum[/mention] 4fma ma ten plus ze wyzwawyzprzekazniki, blokuje ich rozpad i jest imao.
Klasyczne bk to glownie releasing i inhibicja, amfetamin i tak nie ma.
Tutaj zwyczajnie substancja puscila w 100procentach i zaczal sie dolek.

Jak juz pisalem serotoniny za duzo tu nie ma.
Jak juz dopa i noradra.

Z prywatnych obserwacji
- przy skracajacym sie czasie dzialania i/lub coraz gorszych zjazdach przesledz gdzie jest problem. 4fma jak i furany wyciagaja wszystkie braki i problemy

Vide pojscie spac po 200mg 4fma ktore oznacza, ze wtedy moja tolerka byla tak wyzylowana, ze sie nawet ta subst nie przebila.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 243 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: ergoSum »
serotoniny przy 4-FMA dużo nie ma? co Ty gadasz... możesz źródło tego podać?
gdzieś się plątała tabelka po forum z nią i wydawało mi się że ma release serotoniny chyba spory. Widziałem tą tabelkę po zażyciu więc nic sobie nie wkręciłem. Jedyne co mogę powiedzieć, to że na w miarę czysty organizm zadziałała na mnie tak, że pierwsza godzina, dwie to w sumie nic się nie chciało robić, tylko podziwiać muzykę i świat trochę anksjogennie być może zadziałała też.

Po ustąpieniu tej swego rodzaju błogości, serotoninowego rozkminiania faktycznie zostawała stymulacja fajna i nawet lepsza pewność siebie co kojarzyłem z zejściem serotoniny która z synaps dla receptorów 5-HT2x (tych odpowiedzialnych za lęk) oraz z zwiększonym poziomem dopaminy która wtedy już fajnie mocno się naładowała.

Na początku próbowałem mikrodozować, sprawdzić jak małe dawki działają, żeby stwierdzić czy chce zarzucić więcej. Miałem szczerze mówiąc nadzieję na poprawę produktywności, ale nie wiem czy to jest możliwe w ogóle po tym środku. Nawet gdyby to miał by być np. 1 dzień na tydzień cyrkulując z innymi rzeczami.

Jak coś źle robię to chętnie się dowiem co sądzisz o moim przypadku. Może to być też kwestia fenidatów z poprzedniego dnia w organizmie IPH konkretniej i może jakaś resztka 4F-MPH.

A, i jeszcze jedna akcja: raz przesadziłem z 4FMA nie wiem co brałem wcześniej ale widocznie też jakiś serotoninergik tak czy inaczej zareagowałem uroseptem (żeby wcisnąć neuroprzekaźniki spowrotem do neuronów) bo miałem stan pod zespół serotoninowy. Poskutkowało to, ze jak zszedłem do kuchni, żeby coś oszamać, to było dla mnie niesamowite jak moje zwierzęta się bawią i jaka ta ewolucja była w ogóle niesamowita. PO CO TO MÓWIE? no po prostu serotoniną mi to zajeżdża jak nic

Ile by należało się wstrzymać z feniami przed zażyciem 4FMA? Nie rozumiem trochę zachwytu nad tą substancją wielu osób. Bardzo nie rozumiem. Chętnie jednak posłucham co mają do powiedzenia. A może zmienie zdanie jak jebnę większą ilość oral po przerwie...Hmmm...
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 9567 / 1887 / 2
Nieprzeczytany post autor: Stteetart »
12 października 2017Stteetart pisze:
[mention]Infamis[/mention] charakterystyka-i-zestawienie-farmakolo ... 95-40.html
Tutaj Arturo zajal sie samym wyrzutem.
Moze [mention]PEA[/mention] dokladniej to opisze.
Ja jestem bez kompa, posilkuje sie cyferkami, tamten post to tylko zarys.

Dokladniejszy opis wymaga konkretnych wnioskow z artykulu.
[mention]ergoSum[/mention]
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 243 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: ergoSum »
No spoko, a pytania czego się trzeba wystrzec i jak długo wcześniej żeby zadziałało?
Może dam jeszcze jedną szansę, bo faktycznie po ustąpieniu tego dziwnego stanu z początku stawało się całkiem faktycznie stymulujące...
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 12 / 2 / 0
ktoś w tym temacie pisał, że substancja bardzo "srakogenna", potwierdzam to w 100%, walnąłem 100mg sniffem w plenerze no i kurwa stało się :D nawet nie wiedziałem kiedy a gacie całe ujebane... na szczęście dotarłem do domu nie spotykając po drodze nikogo.

co do samego działania to podobały mi się jedynie pierwsze 3-4h kiedy wyraźnie czuć było euforię, dorzucanie przywracało ją tylko na chwilę więc raczej mijało się z celem, stymulacja utrzymywała się bardzo długo bo aż do 20h. dawki jakie badałem to 100mg, dorzutka 50mg, dorzutka 50mg

ogólnie to szukałem jakiegoś godnego następcy 6-APB i 5-MAPB, jednak 4-FMA nie specjalnie trafiło w moje gusta, badałem kosmiczny sort jakby coś
Uwaga! Użytkownik xzczxczc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
19 września 2017jqsxx pisze:
Czy jeśli w poprzedni weekend brałem 150mg 4cmc, ale wcześniej miałem 3 tygodnie przerwy od jakichkolwiek dragów, to w ten weekend 4-FMA porobi jak należy?
Żaden weekend. Po takiej dawce to I dzień o dniu poklepie conajmniej w 90% potencjalu
  • 1387 / 5 / 0
23 października 2017Stteetart pisze:
23 października 2017pindyjski pisze:
Wyniki testów pasują do dimetylonu, więc najprawdopodobniej jakaś pochodna katynonu o wyczuwalnym serotoninowym działaniu.
dimetylon jest nieaktywny.
23 października 2017ergoSum pisze:
Miał ktoś tak po tym, że wszystko spoko - działanie i afterglow, a za kilka dni dopiero naprawdę mocny dołek serotoninowy?
Oczywiscie, ze jest taka mozliwosc.
Nie napisałem, że to jest dimetylon, tylko że z testów kolorometrycznych wyszedł wynik, taki jak dla niego. A z tego można wnioskować, że jest to substancja pokrewna. Pomylenie pomarańczowego z niebieskim/zielonym jest niemożliwe wzrokowo, więc nie była to na pewno fluoroamfetamina.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 837 / 78 / 0
Rzeczywiście śmierdzi jak jakiś keton. Najlepsze 4-FMA jakie miałem było suchutkim proszkiem i po sniffie zostawiało specyficzny (nie do pomylenia) zapach w nosie, który nie występuje przy tym sorcie. Dawkowanie raczej się zgadza, a i nie spotkałem się z ketonem o takim wyglądzie. Jeśli to rzeczywiście jakiś katynon to dobrze imituje tą fluoromete :-) .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 216 / 39 / 0
Miałem mikro próbkę i jakoś specjalnie zadowolony nie byłem. Wapo i sniff przypominały mi ketony. Robić kiedyś drugą próbę? Do amph to temu nawet nie jest daleko.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 195 / 20 / 0
@FarmieGolda
Zrób bombkę z 250mg albo jak tam lubisz (p.o). Działanie amfetaminowe 4-FMA jest po peaku.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.