Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Brak baclofenu niemal mnie zabił na odstawce.Już myślałem, że serce mi nie wytrzyma.
3 tygodnie niemal nie spałem, tylko chlałem giebla. Nie było dla mnie różnicy czy jest noc, czy dzień - balanga cały czas.
Nastukałem wtedy jakieś 20 stron tasiemca lekko.
Ale nie żałuję.
Jeszcze miesiąc i kolejna butla. Ale tylko 250ml.
09 czerwca 2018ledzeppelin2 pisze: ja wydalem na ciag miesieczny 700 zl. oszlo mi 500 ml..teraaz jade na baclofenie.
Przelatuja przez palce !!
@cmx nie masz tak ?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W Pl giebel to rarytas, ceny idą w górę, jak szalone.
Za 500ml płaciłem jakieś 300zł w przeliczeniu na złotówki.
I to towar prima sort, zajebiście euforyczny skurwiel.
Niedługo zamawiam butlę 250ml. Jest dobra feta na mieście, to będzie dobrze się łączyła z GBL.
17 lipca 2018ledzeppelin2 pisze: @cmx nie masz tak ?
Za 3 dni zaczynam jazdę znów, 17 miesięcy totalnej przerwy.
Ogień :diabolic: %-D %-D
U czesci (?) osob wlacza sie mania/hipomania czyli:
jak ^ mania zakupow.
Mania wielkosci - w tym przekonanie, ze wlasnie odkrylismy super sposob na zarobienie kasy, czyli czesto = nietrafione inwestycje.
Aktywowany 'maniak seksualny' - na dziffki moze pojsc kilka kola jednej nocy, yepp.
U mnie aktywuje sie tez hojnosc - np pozyczanie kasy ludziom, ktorym zdroworozsadkowo (zapomnij w manii) nie powiniennem, wlasciwszym slowem bedzie - 'darowizny', w tym ludziom, ktorych dopiero co poznalem.. a poznalem, bo jechalem na gblu.
Strata z 10 kola na zgubionych/skradzionych/zniszczonych telefonach, tabletach, smartwatchach.
Wyjebanie z pracy tez moze sie zdarzyc, yepp.
Strata kasy przez roznego rodzaju zaniedbania - w tym ciag na g tez bardzo drastycznie pomaga.
Wiecej gieblowych grzechow, z obszaru 'finanse' nie pamietam.
Plus powyzszych? - jak juz sie podliczymy ile jestesmy do tylu, po kilku latach ciagu - to latwiej nam bedzie odstawic. ;)
Zasugerujcie mi jeszcze, proszę - po jakim czasie dać dolewkę?
I przy okazji, ile od przyjęcia GBL można śmiało pić alkohol?
Po okolo 2-3h mozna pic alkohol, ale najlepiej zaczac od niskoalkoholowych trunkow.
Nie spodziewałem się, że 1ml byłby w ogóle odczuwalną dawką, może to przez specyfikację moich felg, są sporych rozmiarów ;-) Sam po 1.5ml nie czuję się w ogóle jak pijany, także dobrze, że tutaj zapytałem, bo bym jeszcze ich pousypiał :cheesy:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.