Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5910 / 1221 / 43
Nie miałem baclofenu przez 4 tygodnie. Sam giebel. Głupota. Zamówiłem taką ilość, bez wsparcia benzo/baclo na odstawkę.
Brak baclofenu niemal mnie zabił na odstawce.Już myślałem, że serce mi nie wytrzyma.
3 tygodnie niemal nie spałem, tylko chlałem giebla. Nie było dla mnie różnicy czy jest noc, czy dzień - balanga cały czas.
Nastukałem wtedy jakieś 20 stron tasiemca lekko.
Ale nie żałuję.
Jeszcze miesiąc i kolejna butla. Ale tylko 250ml.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 430 / 36 / 1
09 czerwca 2018ledzeppelin2 pisze:
ja wydalem na ciag miesieczny 700 zl. oszlo mi 500 ml..teraaz jade na baclofenie.
Ceny teraz to masakra, w 2013 płaciłem za 500ml 150zł, teraz to koszt ~400zł.
  • 5339 / 964 / 0
Koszty sa duzo wieksze bo generalnie pod wplywem latwo sie wydaje pieniadze.
Przelatuja przez palce !!
@cmx nie masz tak ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5910 / 1221 / 43
Dlatego opłaca się zamawiać z zagranicy.
W Pl giebel to rarytas, ceny idą w górę, jak szalone.
Za 500ml płaciłem jakieś 300zł w przeliczeniu na złotówki.
I to towar prima sort, zajebiście euforyczny skurwiel.
Niedługo zamawiam butlę 250ml. Jest dobra feta na mieście, to będzie dobrze się łączyła z GBL.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 430 / 36 / 1
17 lipca 2018ledzeppelin2 pisze:
@cmx nie masz tak ?
Mam, kupuje głupoty itp %-D, kurwa na sam GBL poszło w chuj kasy. Przerobiłem ponad 10 litrów, do tego z 2 litry BDO... %-D.

Za 3 dni zaczynam jazdę znów, 17 miesięcy totalnej przerwy.

Ogień :diabolic: %-D %-D :gun:
  • 28 / 2 / 0
Gibel w ciagu to panie koszty fchuj, cena zakupu to 'tylko koszty bezposrednie'.
U czesci (?) osob wlacza sie mania/hipomania czyli:
jak ^ mania zakupow.
Mania wielkosci - w tym przekonanie, ze wlasnie odkrylismy super sposob na zarobienie kasy, czyli czesto = nietrafione inwestycje.
Aktywowany 'maniak seksualny' - na dziffki moze pojsc kilka kola jednej nocy, yepp.
U mnie aktywuje sie tez hojnosc - np pozyczanie kasy ludziom, ktorym zdroworozsadkowo (zapomnij w manii) nie powiniennem, wlasciwszym slowem bedzie - 'darowizny', w tym ludziom, ktorych dopiero co poznalem.. a poznalem, bo jechalem na gblu.
Strata z 10 kola na zgubionych/skradzionych/zniszczonych telefonach, tabletach, smartwatchach.
Wyjebanie z pracy tez moze sie zdarzyc, yepp.
Strata kasy przez roznego rodzaju zaniedbania - w tym ciag na g tez bardzo drastycznie pomaga.
Wiecej gieblowych grzechow, z obszaru 'finanse' nie pamietam.

Plus powyzszych? - jak juz sie podliczymy ile jestesmy do tylu, po kilku latach ciagu - to latwiej nam bedzie odstawic. ;)
  • 2897 / 619 / 10
W niedzielę idę do kumpla na urodziny, chciałem pokazać mu i gościom giebla, zresztą z własnej woli solenizanta, myślę żeby polać im po 1.5ml, a potem dolewka 1ml. Dobrze celuję?
Zasugerujcie mi jeszcze, proszę - po jakim czasie dać dolewkę?
I przy okazji, ile od przyjęcia GBL można śmiało pić alkohol?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 3363 / 360 / 0
1,5ml dla poczatkujacych zawodnikow? Nie polecam. Daj 1ml, i to MAX! Wieksza ilosc moze skutkowac zgonem. No chyba ze chcesz pokazac ze GBL to taki alkohol, tylko ze inaczej: wjazd na blednik, belkotanie i na koncu zgon. Polejesz 1ml i powinna sie wlaczyc euforia itd. No ale to zalezy czy osobnik ma juz wyrobiony enzym laktonaza, jesli nie, to poczuje tylko jakies tam dziwne oglupienie.
Po okolo 2-3h mozna pic alkohol, ale najlepiej zaczac od niskoalkoholowych trunkow.
  • 2897 / 619 / 10
No właśnie nowi zawodnicy, więc zapewne nie mają wyrobionych enzymów (a nawet nie wiedziałem, że trzeba sobie wyrobić).
Nie spodziewałem się, że 1ml byłby w ogóle odczuwalną dawką, może to przez specyfikację moich felg, są sporych rozmiarów ;-) Sam po 1.5ml nie czuję się w ogóle jak pijany, także dobrze, że tutaj zapytałem, bo bym jeszcze ich pousypiał :cheesy:
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 226 / 7 / 0
Dopóki beta laktamazy się "nie wyrobią", to przy polewkach mogą występować problemy z motoryką. Z czasem to mija. ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.