Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 349 / 8 / 0
Chodzi o to, że wcześniejsze sorty powodowały u mnie nie możność zaśnięcia ale nie było aż tak źle i nawet po 5 polewkach w trakcie dnia byłem w stanie zasnąć bez benzo. A tu ni chuja. Do tego dzisiaj czuję się normalnie struty, łeb boli, przy odcinku lędźwiowo-krzyżowym też boli. Do tego mentalnie się czuję jak na przekurewnym kacu. Czyli wkurw, derealizacja i depersonalizacja. I to nie, że lekko tylko masakrycznie to odczuwam. Jeszcze jak nikt nic nie mówi to nie jest źle. Albo jak się czymś zajmę. Ale nie jestem w stanie z nikim stworzyć dobrego dialogu... Mam etizolam i może clonazepam udało by mi się ogarnąć. Może coś pomóc? Jak tak to w jakie dawki celować?
  • 5227 / 931 / 0
Przenieśmy sie do knajpy
[mention]Juma[/mention]
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 441 / 21 / 0
23 września 2017MrMagnificus pisze:
no nie ma wlasnie.... ani libido, ani eufo... tzn cos tam czujesz, ale to nie jest TO.
Chyba w zasadzie nie powinnismy o tym rozmawiac w tym temacie... no ale z drugiej strony innego chwilowo nie ma.
Podpisuje się pod tym, sort wyjątkowo kiepski. Po polaniu sobie 1.5ml poczułem ból brzucha, nie oczyszczałem. Zero euforii, zero libido, zero uspołecznienia a w tym celu właśnie to kupiłem. Jedyny efekt który odczułem, poza bólem brzucha to zaburzenia błędnika.

Jestem początkującym i nie mam jeszcze przećpanego mózgu tą substancją. Zawiodłem się bardzo...
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 748 / 38 / 0
E tam, eufo jest normlanie tylko G się rozkręca, acetylocholina i dopamina musi się rozchulać. A jak juz sie to stanie to masz stan pieklo/niebo. Super sprawa, warto przezyc i warto mieć za sobą :D. Ból brzucha norma, len mielony jako podklad i mija.
  • 226 / 7 / 0
Panowie, to jak to w końcu jest z DXM do obniżania tolerki? Warto podjeść z kilka dni przed polewką?
  • 748 / 38 / 0
Wie ktos moze jak rozroznic GHB od wodnego roztworu BDO?
  • 226 / 7 / 0
up
Najłatwiej to chyba po smaku :D
GHB będzie lekko słone, a BDO będzie (po opiniach innych, bo sam nie próbowałem) strasznie chujowe.
  • 401 / 21 / 0
Szwagry jak robicie nG z gibla plus soda oczyszczona to można zamiast wody destylowanej (nie mam obecnie na stanie a nie bardzo mogę kupić w tej chwili) dać kranówke/butelkowaną którą przepuszcze np przez dzbanek filtrujący oraz/lub zagotuje?
  • 3363 / 356 / 0
Jak najbardziej.
  • 441 / 21 / 0
Nie wiem co się porobiło, bo polewam sobie 1,5ml + a i tak czuje co najwyżej zamuł i uspokojenie. Posiadam forumowy sort. Oczyszczałem tylko wygotowując zanieczyszczenia. Nie czuję tego uspołecznienia, euforii a po to właśnie to kupiłem. Jestem nieśmiałym introwertykiem, pomyślałem że pomoże mi to otworzyć się na ludzi a widzę że dupa :/

Przerobiłem w sumie 30ml w ciągu miesiąca, czyszcząc po 2-3 razy w tygodniu.
Tak z ciekawości polałem sobie w ciągu godziny 3ml i nawet nie zasnąłem, skończyło się na ogromnym zamule i uczuciu odcinania świadomości, jakbym polał więcej to byłby zgon :P
Po prostu egzystuje w tym matrixie
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.