Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 887 / 11 / 0
Moim sprawdzonym patentem na trwałą euforie i stymulacje po gieblu jest połączenie go z tabaką i mocną kawą.
Nawet po wyrobieniu tolerancji może być przyjemnie, tabaka jest ekstremalnie wzmacniana przez giebla, chwile po snuffie czuć zalanie dopaminą mózgu, wzrasta samopoczucie, chęć do rozmowy
  • 1141 / 9 / 0
No miesza, ale miesza in +. Są tu tacy co brali gibla na Sele i byli zadowoleni, choć to może różnica zbyt wysokiej dawki 15mg.
To wygląda na to że mi Sele pomieszała w tych wszystkich obszarach, chociaż pierwsza dawka gibla po przerwie była namiastką euforii.
  • 125 / / 0
Witam :-)
Po przeczytaniu całego wątku i paru innych o GBL postanowiłem sprawdzić jak na mnie podziała, ogólnie to mam problem chyba od zawsze z nadmiarem myśli;p nie wiem czy dobrze zrozumiecie, za dużo myślę po prostu, przez to jestem nieśmiały, muszę się z kimś na prawdę dobrze znacć żeby być przy tej osobie w pełni sobą tj. rozmawiać, żartowac, śmiać się itd...gdy kogoś mało znam to zaraz robi mi się burdel we łbie, rozmowa się nie klei, co chwila zmieniam temat żeby nie wyjść na nudziarza, aż w końcu skończą mi się tematy i wychodzę na tego nudziarza heheh :-) oczywiście nie zamierzam się znaleść w żadnym ciągu 24/7, ale zakładać to sobie można wiem wiem...

Kurde jakby mi ktoś pomógł lub pokazał coś co pomoże mi się rozgadać dziękowałbym mu do końca życia :-D a z kobietami tak samo cyrki...szczególnie jak mi się jakaś podoba i np jeszcze patrzy się dłużej w oczy albo uśmiechnie delikatnie...język sztywnieje bardziej niż pałka i nawet słowa nie wyduszę hah..typ 24 latka na karku :wall:
próbowałem raz etkata, zamówiłem 1gr, pierwsza krecha...taki kopniaczek przyjemny, gadka lepsza, myślało mi się trzeźwiej, ogarnąłem pokój, auto itd, zeszlo, nast juz prawie nic nie poczułem i to był mój pierwszy i ost raz z kotkiem, pare mies później bufek...podobna sytuacja, pierwsze dwie dawki ożywiły mnie, język rozwiązany, chęć robienia czegoś, reszta worka gdzieś w kolejnych dniach bez rewelacji, tylko ciśnienie na więcej i gorsze samopoczucie niz przed zarzuceniem.... i drugiego worka bufka już nie zamówiłem. Hmm co tam jeszcze...Parę razy dosłownie Amf :-) raz tylko trafiłem chyba na dobrą bo porobiło coś nie coś, chęć do rozmowy, nóżki latały jak siedziałem itp. To tyle chyba jeśli chodzi o środki odurzające, aaa mery ostatnio popalam sobie po lufce dziennie, oczywiscie dobra, lekka i własna sativka :-)
Jeśli chodzi o alko to pod koniec technikum co weekend czasami dosyć ostro ale przeszło, i nawet nie ciągnie, doszła siłka więc unikam, jak już to piwko raz na dwa tyg lub rzadziej.

Ok to tyle na razie, na dniach przyjdzie butelka 30ml (BASF), zamówiona tu z ogł na forum, poleci jakiś 1ml to soku i zobaczymy co dalej. Pozdrawiam
  • 18 / / 0
Nie dawno zaopatrzyłem się w 100ml tej rzekomo cudownej substancji i szczerze mówiąc nie za bardzo mi ona podpasiła. Sama faza jest mało ciekawa, a spanie na tym jest bardzo męczące, więc średnio się to nadaje na wszelakiej maści zjazdy - choć oczywiście lepsze niż nic. Być może w połączeniu z bufem pokarze pazur, ale nawet jeśli nie to zdaje mi się, że chyba znalazłem dla niej ciekawe zastosowanie. Otóż zdaje mi się, że to może być idealny środek do wprowadzania się w świadomy sen czy też - jak kto woli - OBEE. Testowaliście to pod tym kątem?

Mi osobiście w życiu ze trzy razy udało się osiągnąć średniej jakości świadomy sen/OBEE i zawsze zajmowało mi z 3h lub więcej, aby wprowadzić się w ten stan. Ostatnio spróbowałem na 1,5 ml GBL i po 5 minutach już byłem poza ciałem (nie od wzięcia, ale od momentu, gdy uznałem, że nie ma co robić to może spróbuje świadomego snu). Właśnie przymierzam się do kolejnego eksperymentu ; ]. Nie jestem pewny tylko czy wtedy udała mi się ta sztuka na piku czy na przeładowaniu dopaminy, ale to się jeszcze sprawdzi. Mieliście podobne doświadczenia? I nie chodzi mi tu o typowo dopaminowy ultrarzeczywisty sen, a o świadome "wyjście" z ciała nie podczas snu, ale bez zasypiania jako takiego.
  • 6 / / 0
Kosmici dzielnie rosna mimo przerzucenia ich do innego srodowiska (GBL->woda). Wyglada serio jak plesn, ale plesn w cieczy? Dorzucam nowa fotke i jesli ktos ma pojecie co to moze byc to smialo piszcie, sprawa przeciez dalej nierozwiazana! A ja nie wiem czy pic swoj sort czy wylac ;P
[ external image ]
  • 338 / 2 / 0
Do wylania!! Co prawda nowe zdjęcie mi się nie wyświetla ale stare jasno pokazuje, że masz tam jakiegoś grzybka, częsta sprawa jak masz r-r wodny jakiegoś organicznej substancji (kiedyś widziałem jak przerósł r-r kwasu cytrynowego, o r-r glicerolu, cukrów i aminokwasów nawet nie wspominając).

Oczywiście jeśli jesteś desperatem to możesz to odfiltrować/zwirować ale nie pozbędziesz się wszystkich komórek i dodatkowo nie usuniesz już produktów metabolizmu.

Rada na przyszłość, nie przechowywać r-r GBL i wody długo - zresztą nie ma powodów aby to robić.
  • 39 / / 0
GBL plus keton czy keton plus GBL jaka kolejnosc?
  • 6 / / 0
posta nie mogę edytować, głupie ograniczenia. żeby wyświetlić zdjęcie kliknij PPM->pokaż obraz
tamtego drina wylałem, tam tylko 3ml było i bez żalu poszło ale zastanawiałem się czy nie wylać całego sortu. hehe, przecież nie pił bym tego czegoś O_o
a co do samej substancji to przerobiłem już z 15ml i historia dalej ta sama - brak efektów psychicznych, jedynie nudności, zawroty głowy. bez sensu. nie wiem, czy opłaca się w to dalej bawić :kotz:
  • 887 / 11 / 0
Nie ma znaczenia, GBL wchodzi szybko, ketony też, ja zawsze brałem wszystko w tym samym czasie i było ok, uważaj na dawkowanie giebla bo łatwo przedawkować przy stymulantach, nie czuć gieblowej senności
  • 418 / 2 / 0
Siema.Mam parę pytań:-)
1.Jak to działa, w porównaniu z alko czuć typowe ujebanie jaki to stan i czy lepiej onieśmiela od %
2.Czy to nie ryje czachy, szarych komórek
3.Potrzebuje środka na rozbujanie, wyjścia właśnie podobnego do alko ale bez takich skutków jak on czy to się na da
4.Jak z jakością na necie robią wałki :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.