Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 9 / 0
Po giblu drętwieją nogi, uprzednio się rozkładając i nie mogąc złożyć %-D Tak bardziej serio to dziwne z tymi nogami... Ja raz miałem motyw typu lekkie nogi i ciepło rozchodzące się w nogach :nuts: Sprawdzę jutro czy i tym razem będzie ponownie, Gwałciucha zajechała Panie :yay:
Od razu dementuję co wcześniej wypisywałem, jebie mnie to i to głęboko :cool:
  • 73 / / 0
br0w4r pisze:
Tak bardziej serio to dziwne z tymi nogami...
Szczególnie dziwne jest to, że drętwieje jej jedna noga i nie przez dziwne gieblowe pozycje, a właśnie podczas codziennych czynności.
A teraz przesadziła z dawką, poszedł bełt i mam zgona na łóżku :-|
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2012 przez suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 6 / / 0
witam wszystkich. około 2 tygodnie temu zrobiłem sobie drinka gieblowego w szklanej butelce dokładnie przemytej z metalową zakrętką. nie miałem jeszcze parcia i tak sobie leżał, a dzisiaj zobaczyłem w nim 2 małe (ok. 0,5cm średnicy) kulki z wyraźnym "jąderkiem" (zagęszczeniem) w środku. wyglądają jak jakieś jajeczka gieblowych kosmitów :D
najpierw pomyślałem, że pewnie to jakiś rozpuszczony plastik, ale to niemożliwe. co to może być? gbl zareagował z sokiem i się krystalizuje? :-O
tutaj zdjęcia:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem, czy to zdatne do picia jest.
  • 42 / / 0
Mało co widać na tych zdjęciach.
Na moje oko to pleśń i nie nadaje się to do picia.
  • 663 / 13 / 0
Ja bym to hodował dalej żeby zobaczyć co z tego wyrośnie :-D
Nie wypiłbym nawet jakby mi płacili.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
zdjecia slabe ale to przypomina troche jakby plesn, nie pij tego tak jak powyrzej hoduj dalej zobaczymy co z tego sie rozwinie :D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1141 / 9 / 0
Możlive że przez Selegiline gibel utracił swoje właściwości euforyczne i ogólnie zmienił profil działania? Sedacja jak najbardziej występuje i chyba tylko ona :huh: Może jest to związane z blokowaniem MAO A?
  • 887 / 11 / 0
Blokowanie mao nie wpływa na poziom GABA który odpowiada za sedacje, branie imao powinno zwiększać euforie i stymulacje.
  • 1141 / 9 / 0
No kurde powinno, tylko u mnie tak jakby się wszystko ustabilizowało na równym poziomie i jest cały czas identycznie.
Gibel wzmacnia tylko gaba, naruszając w stopniu prawie znikomym inne obszary za które powinien się zdecydowanie brać :huh:
No ja teraz stymulacji jako takiej nie odczuwam praktycznie wcale i to po wszystkim po czym powinna być powodowana.
No już nawet tej kurwicy dzień po gibleniu brak, za którą to odpowiada ten pieprzony glutaminian %-D
Trochę mało z sensem napisane, jestem po giblu który ledwo na mnie działa.
Kolejny + to jak specjalnie zażyłem przed snem 1ml to miałem jakieś w miarę fajne sny, a wcześniej było ich brak i to całkowicie ;-)
  • 82 / / 0
GBL oprócz sedacji powoduje jednoczesne pobudzenie, za które odpowiedzialna jest dopamina. Selegilina miesza w systemie dopaminowym, i tu bym upatrywał odpowiedzi.

Po gieblowe rozdrażnienie jest spowodowane po części nadaktywnością kwasu glutaminowego, dopaminy i chyba przede wszystkim pod-aktywnością układu GABA-B.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.