Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
Odkopuje temat, ale przyszło mi do głowy, aby rozpuścić THC w spirytusie, rozniecieńczyć to i podać IV. Co Wy na to?
ŁADNY, CZERWONY NAPIS
  • 5801 / 1193 / 43
Brzmi ciekawie. I jak >> próbowałeś ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2372 / 56 / 0
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1130 / 48 / 0
Nie slyszalem o waleniu alko w kabel, ale podobno mocno dziala walony per rectum. Standardowy patent studentow medycyny z dawnych lat, tak przynajmniej slyszalem.
  • 1709 / 11 / 0
Jebłem 10 centów browara pr a co mi tam :huh: jak nie kopnie to pójdzie znacznie więcej :nuts: Jedno życie mamy, nie? :-D
  • 267 / 16 / 0
browar jest nieekonomiczny, musiałbyś walnąć całe piwko(albo i dwa dla grubej fazy) a tego strzykawką nie zrobisz.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 1893 / 182 / 0
hahaha duldi dopusciles sie PROFANACJI, tylko nie przyznawaj sie kolegom bo nie beda chodzic z toba na piwo :D
Ale jak juz to sprobuj sie najebac ''podajac odwrotnie'' %-D, ciekawi mnie czy po tym jest kac %-D
Ja sie jeszcze tak nie bawilem ale z drugiej strony :D to dobry patent bo dziewczyna/zona/rodzice nic nie wyczuja bo przeciez nie piles :D
  • 1130 / 48 / 0
Niekoniecznie. Ten specyficzny zapach po spozyciu alkoholu nie do konca ma zwiazek z tym, ze Ci z japy wali po spozyciu. Po wchlonieciu, podczas metabolizmu alko tworzy sie jakis tam aldehyd (nie pamietam dokladnej nazwy zwiazku) i to on jest odpowiedzialny za wyziew. Po podaniu pr wyszloby na to samo obstawiam, nie wazne jak sie wchlonie, reakcje zajda te same.
  • 5801 / 1193 / 43
Dokładnie. Smak, zapach etanolu poczujesz tak samo po wypiciu, jak i po wstrzyknięciu. Dla mnie ciekawy temat. Gra jest warta świeczki.
Do rzeczy. Ile czystej wódki podać iv przy załóżmy średniej tolerancji ? Ile wody do goudy ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 38 / 1 / 0
london5 pisze:
Dokładnie. Smak, zapach etanolu poczujesz tak samo po wypiciu, jak i po wstrzyknięciu. Dla mnie ciekawy temat. Gra jest warta świeczki.
Do rzeczy. Ile czystej wódki podać iv przy załóżmy średniej tolerancji ? Ile wody do goudy ?
Ktoś wcześniej mówił ze 5ml to dawka optymalna, pytanie jak to podzielic czy w ogóle zaaplikowac %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.