10stzrałów na dzień w jeden kanał 8-( chyba na długośc całego przedramienia ;-) na jakim mniej więcej odcinku tego kabla(w cm)i który to kabel?może i ja takiego gdzieś mam...
Długa na jakieś 3cm i szeroka na 0.5 cm.
Jestem naznaczony do końca życia.
xzx
Niech ktoś to wypierdoli.
Wiesz, tutaj w tym wątku zbieramy informacje jak to się robi prawidłowo według ludzi mądrzejszych od nas wszystkich razem wziętych ;] i po przeczytaniu pierwszego posta w temacie doszedłem do wniosku, że przez tyle lat kłuję się zupełnie inaczej niż się powinno, i w ogóle dziwne że jeszcze żyję. Stąd wątpliwości co do tego poradnika.
a timeless? pukanie z wodą z jeziora? rozpuszczony śnieg?:D
Niee stary, nie o to mi chodziło. Uwierz.
Z moich przeżyć, najgorsze co waliliśmy to woda ze zbiorników wagonów pkp, chuj wie ile ona tam stała i co w sobie miała, do tego jeden sprzęt na parę osób. Myślę że porównywalnie do śniegu, wody z jeziora i kałuży koło budowy stadionu na Euro. Po prostu można się od tego przekręcić. Wiadomo - to straszna głupota, i nawet gdyby ten poradnik miał zawierać rady typu "nie napierdalaj rozpuszczonego śniegu po instalacji", to ok. Ale on zawiera rady "wkłuwaj się pod kątem 70 stopni, a jak jesteś w żyle to manewruj tak długo, aż z niej wypadniesz". Nawet jeśli taka jest teoria, to chyba lepiej żeby nikt o niej nie wiedział ;)
Ale moze lepiej niech ludzie sobie nie myslą, ze ten czy tamtem, syf pukał- to i ja mogę. "Przeciez się nie przekręcili.." Pukanie jest proste jak jebanie:D
Mam nadzieję że ktoś ostatnie 3 strony zechce wypieprzyć rychło ;p
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.