Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
też zasadniczo napierdalam tylko w przeguby rąk-baty tam nadal są do użytku jak da się im czas żeby się troche podgoiły wyglądają ok.Na tych przegubach mam krótkie odcinki kabli-nie wiem łączna długość z7cm-na drugim ręku to samo-teraz właśnie dam im odpocząć-bede hukał w kable na nadgarstku-jest tam fajny gruby kabel-od którego biegną baty do palców-z wierzchu dłoni-co prawda nie widać go zbytnio-leży głęboko-i nie jest niebieski-ale jak sie dobrze napompuje to czuć ze tam jest-gruby i gotowy-bo niestety te w przegubach rąk-są lekko zajechane-w dużej mierze przez kota.Na prawej ręce jak przejade tam palcem po kanale-to czuje wyraznie że jest moment że jest tam jakieś lekkie stwardzenie/zrogowacenie-pewnie to jest właśnie sławny zrost :-/ .Niestety moje okablowanie jest ukryte-mało mam wystającej instalacji.A jednak dywersyfikacja dostaw powinna mieć miejsce-aby nie robić sobie kuku.
10stzrałów na dzień w jeden kanał 8-( chyba na długośc całego przedramienia ;-) na jakim mniej więcej odcinku tego kabla(w cm)i który to kabel?może i ja takiego gdzieś mam...
  • 989 / 35 / 0
Na prawym przegubie. Mam już tam ładną ścieżkę zdrowia.
Długa na jakieś 3cm i szeroka na 0.5 cm.
Jestem naznaczony do końca życia.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: (L)ucas »
Ja zasadniczo nie napierdalam nic I.V, dopiero ostatnio nowo poznany koleżka narkoman, z wieloletnim stażem zrobił mi strzała z fetki, i powiem że to zupełnie inna bajka jeśli chodzi o drogę podania. Do tej pory zawsze chciałem spróbować, ale bałem się że jak sam się nauczę, to będę podawał dragi ile wlezie. I chyba faktycznie coś w tym jest bo po tym raziem, cały czas chodzi mi po głowie, żeby sobie przypierdolić, bo czemu nie :-D Kurwa, i jeszcze to forum nakręcające, ja pierdole.
  • 3449 / 124 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Pfff, odkopać temat z rzeczowym pytaniem o faktyczny podręcznikowy kąt wkłuwania kolki, to 2 strony offtopa się zrobią a rozwiązanie problemu poszło się naćpać wpiZdu. O metkacie, fecie i szczegółach anatomicznych wypływania narządów to rozmawiajcie wszędzie, ale nie w opioidach i nie w przyklejonym wątku, który miał służyć do tego, żeby sobie ludzie krzywdy nie porobili.

Niech ktoś to wypierdoli.
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2010 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 51 / 1 / 0
co do wyjebania tego co zbędne, to oczywiscie. ale "faktyczny podręcznikowy kąt wkłuwania kolki"-kurwa to chyba każdy indywidualnie powinien sam dojść do tego co i jak. może za dużo od ludzi wymagam, ale osobiscie uwazam ze zadnych jebanych podręczników do tego nie trzeba. przyszedł TEN moment, to wiedziałem co robic i zadnych pierdolonych poradników czy chuj wie czego nie szukałem. joł
Uwaga! Użytkownik Atomowa Purchawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
Co, myślałeś że nie wiem jak pierwszy raz stuknąć sobie metkat w kabel i szukam porad od starszych kumpli? Niezbyt.

Wiesz, tutaj w tym wątku zbieramy informacje jak to się robi prawidłowo według ludzi mądrzejszych od nas wszystkich razem wziętych ;] i po przeczytaniu pierwszego posta w temacie doszedłem do wniosku, że przez tyle lat kłuję się zupełnie inaczej niż się powinno, i w ogóle dziwne że jeszcze żyję. Stąd wątpliwości co do tego poradnika.
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2010 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 51 / 1 / 0
pierwszy post, to w ogólę abstrakcja jakaś:D doszedłem do takiego samego wniosku jak Ty momentalnie. swoje juz w kanalizacje wpieprzyłem, problemów nie miałem, a (chyba) powinienem. no ale..

a timeless? pukanie z wodą z jeziora? rozpuszczony śnieg?:D

Niee stary, nie o to mi chodziło. Uwierz.
Uwaga! Użytkownik Atomowa Purchawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
No więc skoro ten poradnik cały jest abstrakcją dla ludzi którzy trochę pogrzali, to dajmy sobie spokój z teorią na ten temat i do śmieci wyrzućmy nie tylko ten zacny offtop, ale w ogole cały temat?

Z moich przeżyć, najgorsze co waliliśmy to woda ze zbiorników wagonów pkp, chuj wie ile ona tam stała i co w sobie miała, do tego jeden sprzęt na parę osób. Myślę że porównywalnie do śniegu, wody z jeziora i kałuży koło budowy stadionu na Euro. Po prostu można się od tego przekręcić. Wiadomo - to straszna głupota, i nawet gdyby ten poradnik miał zawierać rady typu "nie napierdalaj rozpuszczonego śniegu po instalacji", to ok. Ale on zawiera rady "wkłuwaj się pod kątem 70 stopni, a jak jesteś w żyle to manewruj tak długo, aż z niej wypadniesz". Nawet jeśli taka jest teoria, to chyba lepiej żeby nikt o niej nie wiedział ;)
  • 51 / 1 / 0
A no, nic dodać.. Rozumiesz. Zbiorniki na pkp, czy śnieg.. debilizm, ale jak ciśnie, to i w gównie rozpuscisz..
Ale moze lepiej niech ludzie sobie nie myslą, ze ten czy tamtem, syf pukał- to i ja mogę. "Przeciez się nie przekręcili.." Pukanie jest proste jak jebanie:D
  • 3449 / 124 / 8
Ostatnio miałem w portfelu 5gr i nawet na igłę nie starczało, ostrzyłem na pudełku od zapałek tak jak w rosji robią, a przepychałem ją śliną bo była zakrzepnięta. Także nie mów hop, obecność apteki to czasem nie wsszystko. Woda z kibla? Ale spuścił? Jeśli tak, to w kiblu leci zwykła kranówa przecież.

Mam nadzieję że ktoś ostatnie 3 strony zechce wypieprzyć rychło ;p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.