http://www.doz.pl/apteka/p14237-Opaska_ ... -Gum_1_szt
Paskiem po prostu nie wygodnie mi się robi. Nie wiem co z tymi aptekami, jedyna staza jaka była to jakaś plastikowa i to w cenie 20zł to podziękowałem...
primum non nocere
w3ird pisze:Satynowy krawat też. Albo opcja taka, że masz metr gumy szerokiej z pasmanterii, stajesz stopą na to, owijasz łapkę, drugi koniec w zęby. Jak już jesteś w żyle, to wystarczy, ze puścisz z zębów i sama spada na ziemię, proste i wygodne :-D
ohYeah pisze:stazy nie kupuje się w aptece, tylko w sklepach medycznych
PS warto tyle ryzykować dla tryptamin iv? Nie mam nic do substancji, ale naprawdę nie potrzebujesz jej walić iv. Nie ta kategoria.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.