Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Większość informacji na temat odurzania oraz nowości sie czerpię:
z hyperreal.info
1791
82%
z wikipedii
62
3%
od znajomi
148
7%
z innych żródeł
172
8%

Liczba głosów: 2173

ODPOWIEDZ
  • 927 / 6 / 0
a banditen dopiero zaczyna cpanie, jeszcze cala kariera przed nim...

ojejciu, ty Master nie jestes taki gupi!
w Chinach zamiast nakazywac "1 dziecko na rodzine" to powinni H zrobic legalna. problem przeludnienia by sie sam rozwiazal za 5 lat.
w Indiach tez ludzi fhuj, ale tam chyba juz H jest legalna, tylko czekac...
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2011 przez porucznik, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1033 / 7 / 0
a ja? ja dopiero z pieluch wychodze. :D
ciekawe kiedy pierdolne. %-D
mam nawet plan - życie na spokojnej czeskiej wsi, gdzie bede uprawiał mak i konopie.
mała przytulna samotnia.
  • 1615 / 28 / 0
Jak by H była dostępna w kioskach, to największa fala wjebanych, to byliby gówniarze i gimbusy, ci którzy teraz wpierdalają byle co, byle się tylko upierdolić. Nie ważne czym.

A takich jest co raz więcej, co widać też po tym forum.

Co do alkoholu, tol jest w naszym społeczeństwie tak zakorzeniony, że ciężko by było go wyrugować.
  • 1033 / 7 / 0
czyli na +
zle wychowane dzieci zle wychowuja dzieci.
idioci i ludzie z defektami muszą, kurwa, umrzeć.
zycie ludzkie nie jest wartoscia sama w sobie
e:
chyba, że owo życie ma TZYTZE
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 927 / 6 / 0
a czy twoj pradziadek nie mial na imie Adolf przypadkiem?
  • 1615 / 28 / 0
Widzę, że zdania są podzielone, co do żałowania/nie żałowania że się spróbowało. Chyba wszystkim będącym w nałogu towarzyszą te 2 odczucia na raz w różnych ale proporcjach (bardziej na tak, lub bardziej na nie).

@Porucznik
Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz. Jak sam(bez niczyjego nadzoru) zrobiłeś pierwszy raz odpał, nie zastanawiałeś się nad tym czy przyjebać czy nie? Że coś zjebałeś podczas produkcji i możesz się przekręcić?

W ogóle, czy nie mieliście obaw przy pierwszym przyjebaniu, że coś będzie nie tak?
  • 723 / 16 / 0
Osobiście byłam pewna że umrę po wypiciu pierwszej kodeiny ale miałam wtedy jaką gówniarską emo depresję i było mi wszystko jedno %-D
to taka ironia trochę %-D
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 1615 / 28 / 0
Miałem na myśli raczej grubszy kaliber typu: hel, odpał, majka albo fent...

Przed próbami z kodeiną tez byłem zaniepokojony, chyba bardziej podekscytowany, bo wiedziałem że nic mi nie może się stać. I co? beznadzieja i miernota. Swędzenie, gorąco w mordę i lekki relaks, nic więcej.
  • 927 / 6 / 0
szanowny coleggo, 1wszyraz zadnej produkcji nie bylo.
po prostu "zyczliwy" kolega odpalil 3 kreseczki, tak dla jaj... za 2 tygodnie znowu cos, zupa czasami, potem co kilka dni, coraz czesciej...
widzialem jak sie robi z zielonego (prosto jak huj), kiedys pojechalem i nazbieralem fhuj mleczka, ot tak, zeby sobie miec "duzo", tak na wszelki wypadek. I wtedy zaczelo sie codziennie, kilka razy dziennie.
az sie wjebalem w uzaleznienie fizyczne (po jednym wypadzie na pole).
z zielonego nie mozna spierdolic, nie ma takliej mozliwosci.

produkcja - tak jak wszyscy - najpierw bylem kilka razy "przy", potem dostalem jakies stare watki to sobie je dokonczylem, a potem susz i produkcja od poczatku do konca.
jest to tez proste - jak sie 3 razy zobaczy jak to koledzy robia. poza tym musk malolata jest gabczasty, chlonie wiedze jak huj. wiedzialem jak sie robi robote - ale poza tym to cale dnie w bibliotekach, czytac, zeby dokladnie wiedziec co i jak.
moze zebym nie poszedl w cpanie tobym zostal al-chemikem z mgr albo dr przed fckn nazwiskiem? hgw...

podsumowanie - produkcja albo wychodzi, albo nie. niemozna sie ot tak przekrecic. jak nie wyjdzie to sobie wody szczelisz najwyzej, poza tym sie sprawdza jezykiem gorycz - jak jest to git, jak nie ma to niegit.
nie, nie balem sie ze cos spierdolilem.
  • 1033 / 7 / 0
@porucznik
Nie, ale mój dziadek ma. Serio, Adolf się zwie. %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.