Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Znalazlem hajpa, a ze mam zamilowanie do chemii i esperymentow roznych substancji zaczalem testowac. Metkat poszedl na pierwszy ogien i powiedzmy "srednio" sie sprawdzil. Potem DXM, oo jego lubilem ale to ze bylem po nim po prostu glupi mnie wkurwialo. (szczegolnie ze jestem w mat fizie i myslec trzeba niestety -,-)
Jestem bardzo wybredny jesli chodzi o uzywki, ciezko mi "dogodzic". Bralem potem kwasy , jaralem zielsko, feta byla. Ale zawsze czegos mi brakowalo...
No i pojawila sie kodeina <_< , nie wiazalem z tym duzych nadziei , ale juz pierwszy raz mi sie spodobal ;-) . Potem staralem sie na sportowo raz w tygodniu , max dwa. Potem byl maly ciag :/ i jak narazie sie trzymam. Biore 2-3 razy w tyg i jest git. Teraz mam ochote nawet na jazde DXM ale musialbym odstawic kodeine na chwile a nie ma szans :#: .
Po prostu jest "za dobra". :-D
Wlasnie czuje 300 :-p podbite citrogrepem
Jeszcze co do zdania, czy lepiej zgrzeszyć i żałować... Czym są emocje? Czy w ogóle da się je jeszcze odczuwać? Coraz więcej pytań, coraz mniej odpowiedzi jak człowiek się zacznie zastanawiać. Nie żałuję nawet jednej chwili na opiatach, żałuję, że nadszedł czas się z nimi rozstać, a jestem na siebie zły, bo cały czas słyszę głos, że wcale ten czas nie nadszedł i mogę sobie spokojnie czasem przygrać. Cholerny dysonans. Ale cieszę się, że Ty w ciężkie opio wejść nie planujesz, trzymaj się tego, choćby nie wiem co ;) Wierzę w Ciebie :)
DXMowyKodeiniarz: Ty jesteś na samym początku tej pieprzonej drogi, no ale póki nie złapiesz dostępu do browna to jesteś bezpieczny... w miarę... No, gorzej niż niż ludzie z działu kodeina nie skończysz.
Macki: Czegokolwiek byś nie wpierdalał, odstaw to! Spamer cholerny, lepiej chodź na to piwo ;P
Ale narazie to chyba ostatni raz w tym tygodniu (nieoczekiwany wypad z kolegami i polecialy fundusze :-p ). Jeszcze jestem umowiony na piatek na lolka z kolega :diabolic: .
A wlasnie myslicie ze jak dzisiaj walnalem te 300 kody to kiedy bede mogl walnac DXM zeby tolerka nie byla za duza. Za tydzien styknie ?
Aa i nie dziwcie sie ze tak pozno to pisze ja mam na 14 do szkoly ;-)
Faktycznie- brak zrozumienia w ksiazeczkach- przeciez tak kazdy powinien zyc- zostac wrakiem przed 30 nawet nie poznajac co to zycie oznacza. Pozdro
No i powiedz mi, dlaczego nie warto zostać wrakiem przed 30tką, co takiego oznacza to życie? Po co jesteśmy? Do czego dążymy? Dlaczego żyjemy?
DXMowy: Kurwa dzieciak-kodeinista-wynalazca. Nie obchodzą nas Twoje historie na co tam tracisz pieniądze. Nie zaśpij proszę tylko do tej szkoły, bo może nie jest dla Ciebie za późno
Pan Piotr pisze: Nie żałuję nawet jednej chwili na opiatach, żałuję, że nadszedł czas się z nimi rozstać, a jestem na siebie zły, bo cały czas słyszę głos, że wcale ten czas nie nadszedł i mogę sobie spokojnie czasem przygrać.
Nie ma opcji żebym nie miał racji, "normalni" ludzie których jest jak na lekarstwo mogą ćpać, bawić sie, clubbingować, wciągać mefedron i nawet przyjmowac heroine. Tylko że w pewnym momencie sie ogarną, bo trzeźwy stan im miły. Ot co.
Dodam tylko że wspólczuje, bo nie jestem w stanie postawić sie w takiej sytuacji. Jestem po prostu inny. Bawią mnie małe , codzienne, trzeźwe rzeczy. I to chyba to sprawia że czuje sie pewnie w temacie. Radośc z życia jest dla mnie codziennością mimo że również okraszoną smutkami i dołkami.
Każdy z tego forum powoli zdycha, zależy tylko w jak spektakularny sposób to robi. Co do bezmiaru beznadziei, opio skutecznie leczą tą bolączkę na czas zażywania, dopiero później jest gorzej, a lekarstwo masz na wyciągnięcie... Wystarczy w psychice tą opcję uciąć i mieć nadzieję że wyrośnie w tym miejscu coś godnego pielęgnowania
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.