Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
LSD z helem to dla hardkorów, zwłaszcza walenie po batach na psychodeli. Chyba bym nie próbował, w każdym razie nie bez odpowiedniej opieki.
jacok pisze:
Wiesz, szczerze mówiąc mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz. Dużo osób truło/truje o terapeutycznej wartości lsd itd. A nawet jak pierdolą głupoty, to przynajmniej fajna bomba bedzie i jakas satysfakcja, że się próbowało.
Gdzie nie chodzi mi żeby Cię zdołować, tyle że nie obiecuj sobie zbyt dużo.
Hurra, diese Welt geht unter
ja przy wadze 52 kg. w 10 miesiacu ciagu spidowego przyjebalem 650 dxm i jak reka odjal. OOB CEV i jazda jazda, nakierunkowana na tropienie zła!
a opiatami nie wyszlo:(:(:(:(:(
Rozmowy acreal
świetliste macki kosmicznej jaźni
jacok:
heh, mialem wlasnie wrzucac miks hel + kwasy. I po dluzszym zastanowieniu - tak chyba zrobie. I tak mam jakies kwasy ogarnac znajomemu, sam tez se wezne pewnie. Pytanie - zrobie sobie zastrzyk po kwasie? Bo podobno najlepiej strzelac jak juz sie kwas zaladuje, a poza tym nigdy kwasa nie bralem, a slyszalem, ze jakby sie robilo zbyt mocno to wlasnie strzal h "zatrzyma" postepowanie fazy. Albo wiara w to, ze pomoze, whatever.
Trafienie w zyle na kwasie to bedzie niely hardcore, jak bedziesz mial zamiast tej, w ktora celujesz 4, wijace sie, zmieniajace kolory i znikajace w najmniej odpowiednim momencie
Było to dawno i nieprawda. ;o)
co tu najlatwiej zdobyc? na wakacje do czech po slome i z tego makiware? jakies leki? ale kurwa z tramalem mam problemy zeby dostac, ledwo co klony wysepie wiec widac ze to ciezki kawalek chleba
tylko bez umoralniania bo zal czytac takie posty na forum dla cpunow... ehhhh, aha i zadne klucie sie nie wchodzi w gre!
Birdy Nam Nam pisze: aha i zadne klucie sie nie wchodzi w gre!
Przyda się.
xzx
mam w kieszeni klonazepam.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.