Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Większość informacji na temat odurzania oraz nowości sie czerpię:
z hyperreal.info
1791
82%
z wikipedii
63
3%
od znajomi
148
7%
z innych żródeł
172
8%

Liczba głosów: 2174

ODPOWIEDZ
  • 3449 / 124 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Nie ma ludzi zbyt inteligentnych do wjebania się, to wbrew pozorom nie zależy od intelektu prawie wcale. Chociaż taka opinia na ten temat ukształtowała mi się raczej niezbyt dawno - kiedyś myslalem, że jak ktoś mądry i świadomy to się nie uzależni. Mit jakich mało, oszukiwanie samego siebie.

LSD z helem to dla hardkorów, zwłaszcza walenie po batach na psychodeli. Chyba bym nie próbował, w każdym razie nie bez odpowiedniej opieki.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2010 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
jacok pisze:

Wiesz, szczerze mówiąc mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz. Dużo osób truło/truje o terapeutycznej wartości lsd itd. A nawet jak pierdolą głupoty, to przynajmniej fajna bomba bedzie i jakas satysfakcja, że się próbowało.

Terapeutyczna 'moc' lsd, grzybów, czy meskaliny jest dobrze znana, natomiast ciężko przypuszczać byś wrzucił cokolwiek z tego i że nagle Cię oświeci.To chodzi o przeprogramowanie mózgu a do tego potrzeba albo Twojej wiedzy(w sensie kilkunastu/dziesięciu seansów) albo obecność tzw przewodnika który wiedząc o co w tym wszystkim biega, ukierunkuje Twoje tripy.
Gdzie nie chodzi mi żeby Cię zdołować, tyle że nie obiecuj sobie zbyt dużo.
  • 2003 / 121 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
no, mogę powiedzieć jedno - heroina osłabia działanie grzybów chyba, Było fajnie, ale nie wyjebało mnie z butów tak jak inne osoby, które jadły podobną dawkę. Mimo wszystko chyba powtórzę (bez helo ofc) bo odniosłem wrażenie, że grzyb ma moc!
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
jacok,
ja przy wadze 52 kg. w 10 miesiacu ciagu spidowego przyjebalem 650 dxm i jak reka odjal. OOB CEV i jazda jazda, nakierunkowana na tropienie zła!
a opiatami nie wyszlo:(:(:(:(:(
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: josniepon »
świetliste macki kosmicznej jaźni

jacok:
heh, mialem wlasnie wrzucac miks hel + kwasy. I po dluzszym zastanowieniu - tak chyba zrobie. I tak mam jakies kwasy ogarnac znajomemu, sam tez se wezne pewnie. Pytanie - zrobie sobie zastrzyk po kwasie? Bo podobno najlepiej strzelac jak juz sie kwas zaladuje, a poza tym nigdy kwasa nie bralem, a slyszalem, ze jakby sie robilo zbyt mocno to wlasnie strzal h "zatrzyma" postepowanie fazy. Albo wiara w to, ze pomoze, whatever.

Trafienie w zyle na kwasie to bedzie niely hardcore, jak bedziesz mial zamiast tej, w ktora celujesz 4, wijace sie, zmieniajace kolory i znikajace w najmniej odpowiednim momencie
haha. Dokładnie tak, życzę powodzenia. sprawa nie zależy do najprostszych, proszę o kontakt po fakcie - jak się udało, czy ręka nie pokłuta. Udało mi się coś takiego dawno temu, kiedy zaczęła mi się fazą po grzybkach. w momencie, kiedy kaktusy na moim oknie, zaczęły się zmieniać w neony, poczułem potrzebę przygrzania. Łapa jakaś napuchnięta, kolorowa, różnobarwne plamy zmieniały kształty. W pokoju obok rodzice, ale udało się. Po fakcie, padłęm jak kawka na łózko i przysnąłem, więc w jakiś sposób przyhamowało grzybki, baź co bądź. Rano stwierdziłem, że ręka nie wygląda najlepiej, ale też nie tragicznie.
Było to dawno i nieprawda. ;o)
3 lata przerwy od opiatów wystarczy... korci, ale jak to mówią sam nie wiem. Osoby już nie te, towar inny... ale czemu nie :]
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Ferd, jak Ty pracujesz w jakiejs firmie to jak Ty sobie radzisz z sennoscią po opiatach, bedac caly dzien na nogach?
  • 121 / / 0
ej ludzie koda na mnie nei dziala, kurwa jebana. a musze miec w CV porzadne ujebanie jakims opiatem

co tu najlatwiej zdobyc? na wakacje do czech po slome i z tego makiware? jakies leki? ale kurwa z tramalem mam problemy zeby dostac, ledwo co klony wysepie wiec widac ze to ciezki kawalek chleba

tylko bez umoralniania bo zal czytac takie posty na forum dla cpunow... ehhhh, aha i zadne klucie sie nie wchodzi w gre!
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 2497 / 49 / 0
To wez wiecej :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Birdy Nam Nam pisze:
aha i zadne klucie sie nie wchodzi w gre!
Przed wyprawą do Czech lepiej ściągnij poradnik 'Jak się kłuć', hehe.
Przyda się.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
Kłuj się !
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.