Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 447 / 19 / 0
@DeiRow
Pewnie masz rację. Pierwszy raz miałem taką sytuację,a to nie był mój pierwszy raz z bk. Niestety często na forum twierdzenie,że często leci się do końca wora to prawda. Kończę te eksperymenty z bk,bo mogło się skończyć dużo gorzej i mega przypałem.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 1666 / 268 / 0
27 marca 2025DeiRow pisze:
Ja wiem, że to kurewsko trudne, ale można skończyć na jednej nocce. Twardsi na jednej konkretnej dawce. I to polecam.
Mega zazdro, u mnie zawsze spożycie kończy się kiedy kończy się materiał, choćbym już nie wiem jak zdychał. Chociaż do tej pory nie było tak jeszcze z 4-CMC, chyba nigdy nie używałem go samego, w ogóle rzadko i jak już to na jakichś stymulantach. Raz wtedy jakaś wieksza ilość podana iv mnie przerosła i musiałem szybko przykryć to strzałem benzo.
  • 1744 / 576 / 0
Księga ulicy mówi jasno:
Kto nie brnie do końca wora
Temu uschnie jajo... z wora
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1666 / 268 / 0
@TymekDymek bez kitu nie wiem jak ludzie to robią że udaje im się materiał odłożyć albo rozplanować i się tego trzymać. Może na samym początku potrafiłem jakoś nad sobą panować, ale to głównie ze strachu przed przedawkowaniem, kiedy ten zniknął w pizdu poszła kontrola.
  • 1666 / 268 / 0
Ile najwięcej czwórki można bezpiecznie podać iv?
  • 5184 / 916 / 0
Widzialem jakas rolke w necie , i gosciu mowil,. Ze uzaleznil sie zglownie przez ten bol w nosie przy sniffie
Tak sobie pomyslalem, ze sa ludzie ktorych podnieca bol czy daje im ulge samookolaczanie .
Ale szczerze mowiac bylem tym zaskoczony .

Ta lezka w oku ma swoj urok, ale pozniejszy bston i zolte gluty juz nie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 19 / 11 / 0
@ledzeppelin2 Chodzi po prostu o to, że czując ten ból wiadomo co zaraz nadejdzie. To tak jak np. widok krwi w kontrolce. Psy Pawłowa.
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2025 przez alelota, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1666 / 268 / 0
@alelota dokładnie, krew w kontrolce to informacja że za parę sekund pierdolnie i sama w sobie daje kopa.
  • 1198 / 141 / 0
Nic nie przebije dobrego klefedronu i pykanie na przemian linii, bombki i iv. klefedron szczególnie uwielbiam dla mnie to najlepszy rodzaj kryształu, tyle że musi być 1 sort a czasem teudno dostać, bo w większości ludzie walą 2-3 sort klefa, myślą że ich wali, i fakt wali ale klefedron 1 sortu dosłownie aż promieniuje od niego. Taki jest najlepszy ❤️
  • 1666 / 268 / 0
@lucifer_sam a jakie dawki iv podajesz?
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.