Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 469 / 29 / 0
11 maja 2017eliot pisze:
4cmc i 3cmc to najgorsze, największe i najohydniejsze gówno pod słońcem, które może uzależnić tylko bezmózgich zombi i gimbusów z IQ do 70. Nie wiem jak można to żreć i się tym jarać, to jest po prostu aberracja intelektualna młodego pokolenia. No nic, wypada mi tylko pogratulować rozumu i życzyć smacznego. Gardzę tymi substancjami i nienawidzę ich działania, które nie pasuje mi w żadnym calu.
Popieram w 100% zdanie eliota. Niech będzie przeklęty dzień kiedy po latach trzeźwości postanowiłem sprawdzić co tam na bieda-ketonowym rynku i zamówić słuszną ilość chlorowych metkatynonów 3,4 na próbę. Z perspektywy czasu nie jestem w stanie wytłumaczyć co kierowało mnie do przerobienia tego wszystkiego nawet w obliczu odczuwania przykrych skutków ubocznych. Zdarzało mi się o niebo lepsze substancje spuszczać do kibla a to jakoś zagadkowo tam nie trafiło. :wall: Cały ketonowy rynek to porażka. Jakiś Janusz na pograniczu prawa to sprowadza za śmieszne grosze do Polski z Chin gdzie chiński Janusz to robi z automatu nie mając pewnie najmniejszego pojęcia o temacie na zasadzie to wrzucić, tu wymieszać tu podgrzać i taki oto wspaniały produkt z certyfikatem matki i dziecka trafia do PL gdzie degeneraci gotowi są zapłacić swoim zdrowiem za ten żenujący w działaniu, pseudo-narkotyk którego profil działania można przyrównać do zadowolenia wiejskiego kundla który właśnie spożył resztki porzuconego kebaba i wylęguje się na tym drugim, zdrowym boku. Żenada.
  • 79 / 10 / 0
Mam wiec rozumiec, ze nie warto zawracac sobie glowy 3 i 4? Swego czasu zajadalam sie 3mmc. Potem dluga przerwa od ketonow trwajaca ~2 lata. Zeszly listopad uplynal mi od znakiem efylonu, czego nie wspominam milo- skutki uboczne przewazaly nad dzialaniem rekreacyjnym. Czy naprawde aktualnie nie ma niczego godnego uwagi?
  • 469 / 29 / 0
Nie ma. Naprawdę szkoda zdrowia na to. Masz możliwość to się ucz na cudzych błędach, ja nauczyłem się na swoich.
  • 570 / 4 / 0
Zamówiłem 4CMC Gold 1g i wziąłem wszystko za jednym razem, nie wiedziałem o dawkowaniu<: potem przez kilka dni serducho bolało, ehh te roztargnienie.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
Im wiecej placzu tym bardziej mi sie to podoba.
4cmc wyciaga wszystkie problemy i zaniedbania.
Warto, tylko malo i rzadko.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Szukam fajnych euforykow, odkąd koda przestała działać.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
No euforycznie będzie napwno. A W szczególności jak nie boisz się i.v. wjazd jest nieziemskj. Ale to keton a przestało działać opio, lepiej ci podejdą opio rc.
Ale jak przesiadasz się z kody to bardziej powinno ci podejść ODT i u47 (przeczytaj dawkowanie).

:finger:

Kurwa zmarnowałem ostatni strzał (200mg) na pisanie jak dziecko z autyzmem xD Sroga 4
    SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
    • 123 / 7 / 0
    Jest sens to zamawiać jeżeli próbowałem wielokrotnie MDMA?
    • 4954 / 867 / 0
    @Up,

Nie ma żadnego sensu i żadnych podobieństw.
    • 570 / 4 / 0
    Dzisiaj doszedł 4cmc z fshop 1.3g wziąłem wszystko naraz doustnie jakieś 20mín temu na razie brak efektów jako gratis dołączyli 0.33g 4cec to też euforyk?
    ODPOWIEDZ
    NarkoMemy dodaj swój
    [mem]
    Artykuły
    Newsy
    Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.