Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
pletzturra pisze:A co powiesz o wymiotach? Nie bezpośrednio po podaniu. Po peaku.
75 mg pisałam chyba wczoraj, ale zdaje się o kodeinie. Nie pamiętam dokładnie.
wt gru 15, 2015
Zwykłych? Średnio bym powiedziała.
Te dawki które podałam to był pierwszy hole i te 20 mg to była 2 dawka od kiedy zaczęłam brać 4meo. Ostatni kontakt z dysocjantami miałam w kwietniu, a tolerancja o której mówię to już taka jakby tolerancja we krwi. W sensie, że nie poczuję np. 75 mg DXM nawet jakbym robiła odwyk od dyso 10 lat.
A argument, że coś jest neurotoksyczne bo boli głowa/chce się rzygać jest delikatnie mówiąc słaby...
Po co rzucać tezami bez pokrycia...
Mnie czasem po mleku bierze na wymioty i nie sądzę by było neurotoksyczne :)
@up
Coś w tym jest, z jednej strony jest taki chill i zamuła, z drugiej za to jak się z czymś zmiksuje/wypije parę browarów to jest grubo :O
Ale większe dawki to chyba waste, bo nie udało mi się nic ciekawego osiągnąć jeśli chodzi o jakieś CEVy itp :X
pletzturra pisze:A co powiesz o wymiotach? Nie bezpośrednio po podaniu. Po peaku.
scr pisze:A słyszałaś o czymś takim jak ośrodek chemiowrażliwy?
Wymioty mogą być wywołane przez różne mechanizmy.
Ból głowy i wymioty mam też po przedawkowaniu 5-HTP, które na pewno nie jest neurotoksyczne
A jak po DMT ludzie przeżywają stan podobny do śmierci klinicznej to znaczy że naprawdę umierają? :-D
Taki wpływ na organizm. Difenidyna uwrażliwia receptory. Widocznie u Ciebie uwrażliwia też receptory odpowiedzialne za bełt.
scr pisze:bardzo mocno podbija wszystko co się da. Uważajcie z miksami.
Tak podbiło 50mg 5-MAPB że przeżyłem fazę życia, jak bym 150 zeżarł...
Podobnie z 3-MMC, zjadłem 10, poczułem się jak po 50. (wiem że niektórzy kwestionują sensowność wrzucania tak małych dawek ketonów ale dla mnie 50 to standardowa)
Endogenne używki, np. przytulanie, też podbija (!!!) Seksu na (małych dawkach) DPD jeszcze nie próbowałem ale obstawiam że będzie podobnie
Oby microdosing w ciągach działał, to będzie zajebisty antydepresant.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Ja testuje microdosing od 3 dni i działa elegancko :P
Świetna sprawa do wyjścia na piwo na miasto lub posiedzenie przed filmem wieczorem :)
difenidyna jest prolekiem.
Fajne działanie, brak chęci na dorzutki i efekt antydepresyjny pojawia się tylko przy podaniu cytrynianu difenidyny oralnie.
Gdy używamy innych ROA, efekty są podobne do PCP. Nie próbowałem PCP, ale z opisu tak wynika. Stan maniakalny, chęć dorzutek itd.
Dlaczego tak uważam?
Zrobiłem eksperyment na sobie i zapodałem cytrynian difenidyny p.r. (przełamałem się do tego ROA! nauka jest najważniejsza)
Efekty były podobnie nieprzyjemne jak przy waporyzacji.
Działa dysforycznie, muzyka nie sprawia przyjemności, występuje srogi nieogar, potem pojawia się chęć na dorzutkę.
Inozytol nie pomógł w ogóle.
Podobnie miałem dawno temu przy podaniu podjęzykowym i połknięciu freebase.
A cytrynian oralnie?
Zupełnie inne działanie.
Uspokojenie połączone ze skupieniem (w miksie z inozytolem przypomina MXE), brak zejścia.
Jestem fhuj ciekawy jak to się metabolizuje w organizmie.
Kto wypuści na rynek tani kieszonkowy GC/MS otrzyma nagrodę ćpunobla w dziedzinie neurobiologii!
Postaram się dorwać czysty HCl żeby przerobić na sól (cytrynian jest smaczny, ale dużo większa waga wychodzi), i wtedy będę prowadzić dalsze badania.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
c11h12n2o3 pisze:muzyka nie sprawia przyjemności
Nie powiem, ze byl to najwiekszy konkret w zyciu, ale bylo blisko. Najwazniejszych efektow nie opisalam, bo nie da sie ich zwerbalizowac.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.