...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 622 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Będe pisał do innych "per synku", na przykład do takich pizd jak Ty, żeby wiedzieli gdzie jest ich miejsce, kapiszi?

A teraz wyłącz komputer synku i idź zwalić konia w łazience po czym kładź się spać! Bo już późno!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
hhaha, biedny forumowy napinacz, ciekawe czy taki mocny w gebie jestes na zywo, chcialbym to zobaczyc..

I nie pisz wiecej gowniarzu do ludzi per synku, bo jak paliles brauna i myslisz, ze jestes wyzej w hierarchii to sie mylisz.

dokładnie..biedny jestes..
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Chuj w Ciebie wbijam Gargamelu,
To znaczy, ze jestes pedalem.
Spróbuj kurwa ćpać legalnie jak musisz kurwa wydać 80zł na dzień?
A co, to ja cie wjebalem w to gowno?
Ale nie... bo Tobie to kurwa wystarczy 14zł, kupujesz 2 paczki Tramalu i jesteś happy nie?
Nie biore obecnie tramalu. Jestem na SSRI obecnie.
Będe pisał do innych "per synku", na przykład do takich pizd jak Ty, żeby wiedzieli gdzie jest ich miejsce, kapiszi?
Pizda to ty jestes i kompletne zero jak juz wiesz. Do tego pedal. Dalej dla wszystkich jestes glupawym "kodeinowym chlopaczkiem".

A teraz wyłącz komputer synku i idź zwalić konia w łazience po czym kładź się spać! Bo już późno!
Dzis jest mecz Polska-Kazachstan jesli wiesz gowniarzu i wlasnie ide cos wypic przed meczem z ziomkami, potem przypalic i jeszcze pare piwek w knajpie. Ty nawet konia nie bedziesz mogl walic teraz po braunie. Ale przynajmniej bedziesz mial latwy zarobek na centralnym, jak lubisz byc jechanym w dupe to szybko zarobisz na dzialke dzieciaku.

Co do zdania Ballek`a i lol`a zgadzam sie z nimi w 100%. Jestes sfrustrowanym gowniarzem niedojrzalym umyslowo i psychicznie. A co do tego, ze jestes mocny tylko w gebie to na pewno prawda. Jestes zakompleksionym dzieciakiem, ktorego pewnie wszyscy bili w przedszkolu i lali dalej albo smiali sie w podstawowowce czy gimnazjum.
Ostatnio zmieniony 13 października 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SixtyNine »
O żesz kurwa, przestańcie. Normalnie jak dzieci. Chłopak próbował i już nieźle mu wychodziło ale w końcu zaczął znowu. A myślicie że co ? To tak łatwo rzucić opiaty w pizdu? Było do przewidzenia , że w ktrymś momencie nie wytrzyma. Każdy ma chwile słabości i to nieraz sekunda decyduje o tym aby przerwać detox. Jedna chwila słabości i już po detoxie. Może w końcu przy którejś tam próbie z rzędu mu się uda. A może nie. Najważniejsze to znaleźć cel w życiu.
O: Poproszę 3 Antidole 15
Aptekarka: Nie ma, ten Antidol wcale nie jest taki dobry, żeby go tak codziennie brać.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Nikt nie powiedział przecież, że łatwo jest wyjść z nałogu i wszyscy szczerze(tak mi się wydaje), zyczylismy mu powodzenia..

Ale to co codeine wypisuje, to głupoty, stawia sie tez wyzej w hierarchii bo pali brauna, dlatego wolno mu juz pisać per synku do innych, albo po prostu obrzuca wszystkich obelgami. A tak naprawdę jest tylko zakompleksionym gowniarzem.

dobra, dajmy spokoj..
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
Ty Gargamel sam ćpasz tabletki przeciwbólowe chociaż zarzekałeś się że nie będziesz buahhaha a się przypierdalasz do codeine człowieku wyluzuj najpierw niby chciałeś pomóc a później go od zera wyzywasz sam jesteś szczyl a ten LOL to wogóle ćpun nie jest. Załóżcie szaliki i na jakieś mecze buahaha
Rozumiem że Fillppo co siedzi w dragach mógł się śmiać ale wy żal po prostu
kużwa jak się poczyta opiophile a tutaj to zdeczna różnica.
A co do absty to w sumie nie po to się człek w to wpierdalał żeby odrazu być recovery addict nie? Ma codeina jazdę opisuje i przynajmniej coś się dzieje na forum
Ale Ty Codeine jakieś butany to sobie podaruj bo to jakiś shit jest
Ostatnio zmieniony 14 października 2007 przez MadRider, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
Hehehe, Gargamel, widzę, że udało mi się ciebie wkurwić ;)? No cóż, jestem mistrzem w wkurwianiu ludzi, hehehe. W każdym razie wiedź, że ciebie też kiedyś ten tramadol przestanie kopać i w końcu TY TEŻ skończysz na klatce schodowej gotując brązowy proszek z kwaskiem cytrynowym w kapslu po wódce. Bo ile można zwiększać dawki tego gówna tramadolu? Teraz 1,5g, a co będzie potem? Jak już będziesz miał walić po 3g to ci się na kapslu nie będzie mieścić i w końcu się przerzucisz na brauna. Myślisz, że jak bierzesz SSRI to już jesteś rozgrzeszony? Że SSRI załatwi wszystkie Twoje problemy i nie będziesz musiał ćpać, bo depresja minie? Jesteś strasznie naiwny. Nigdy nie wyjdziesz z tego gówna jakim są dragi, nigdy nie wyjdziesz z tramadolu, no chyba, że przerzucisz się na brauna. No i obydwaj skończymy na Centralnym dając dupy, hehehe.

Pozdro, "tramadolowy chłopaczku" :* :* :*
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
opiate warrior pisze:
Myślisz, że jak bierzesz SSRI to już jesteś rozgrzeszony? Że SSRI załatwi wszystkie Twoje problemy i nie będziesz musiał ćpać, bo depresja minie? Jesteś strasznie naiwny.
Tu codenie ma racje. Sam myślałem podobnie i zacząłem wpierdalać fluoksetyne. Ale chęć na ćpanie wcale nie zmalała. Tyle tylko iż wiedząc, że z tym lekiem nie wolno wpierdalać opiatów, a zwłaszcza tramadolu, to zacząłem wpierdalać benzodiazepiny. SSRI to lek na depresje, ale nie na depresje spowodowaną ćpaniem.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
ksionc pisze:
Tyle tylko iż wiedząc, że z tym lekiem nie wolno wpierdalać opiatów, a zwłaszcza tramadolu, to zacząłem wpierdalać benzodiazepiny. SSRI to lek na depresje, ale nie na depresje spowodowaną ćpaniem.
Skąd ten pomysł misiek :)? Ja normalnie jarałem tyle czasu brauna będąc cały czas na SSRI (sertralina 100mg/d), tak samo jadłem duże dawki tramadolu, nawet do 2g/d i nic mi nie było. Tylko zwiększone ryzyko drgawek jest więc ostrożnie!
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.