ODPOWIEDZ
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Viceroy'e albo LM'y, od wielkiego dzwonu Camele.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
MAsz rację Wander !!! Jestem spokojny , nie denerwuje się . Znasz się najlepiej przecież tutaj . A , i zapomniałbym o wazelince . JEsteś mistrzem w temacie : DXM i nikotyna . LAta praktyki robia swoje , przecież . Wierzę na słowo we wszystko co powiesz w każdym kolejnym poście i w ogóle jestes Koool Ziąąąą . Gorące Postroffionkaaaaa i papatki zarazem . MĘSKIE BEZ FILTRA RUUULZ
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
ale CosmoDo ma racje, dxm był oficjalnie stosowany do rzucania palenia. działa trochę jak esperal, po nim po prostu fajki smakują tak okropnie, że całe ciśnienie spada. plus trochę je obniża sam z siebie. ja dzień-dwa po tripie nie jestem w stanie palić, jak z przywyczajenia chwycę za fajkę, to gaszę ją po dwóch buchach.
szatan
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
kręcone.tytoń korsarz(bo mocny smaczny i z dosć duzych wiórów)i tutki twister, ewentualnie black horse
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
marlboro light i pall mall light
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lekki89 »
po pierwsze najtansze sa Guliwery kosztuja 4,50 za pczkae po drugie przez penwien czas skrecalem z korsarza czerwonego sie wie potem rumak prawa zostala i przy lolach z mj sie przydaje przed chcwila 200mg trampka i.v Błogo
  • 622 / 28 / 0
Sami bogacze tutaj - kurwa MARBORO się zachciało. Czy też kurwa KAMELI?

Ja pierdolę... Nie macie na co pieniędzy wydawać?
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
ja palę tylko cudzesy. właściwie, gdyby nie to, że wszyscy mnie częstują, z rodziną włącznie, to pewnie bym rzucił, bo i tak nie mam kasy na fajki. a jak jeszcze kupowałem, to ino Camele, Sunday's Fantasy (takie brytyjskie z tytoniem fajkowym, zajebista sprawa) albo skręty z Druma.
szatan
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AnaX »
Classic i Ronson . Wszystko z mety , bo i po co przepłacać :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.