Roślina z rodzaju Nicotiana, jak również preparaty pochodzące z jej przeróbki.
Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
goździki już dodawałem ale nie pali się przyjemnie - kawałki goździków strzelają a po spaleniu ma się język jak kołek ;)
  • 953 / 4 / 0
goździki zawsze strzelały i strzelać będą, ale aromat najlepszy :heart:
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1472 / 26 / 0
Jak nie chcecie sami kombinować to jest wersja Djarumów z gozdzikami bodajże czarny kolor :-)
  • 222 / / 0
Chyba wszystkie djarumy są z goździkami, czy się mylę? Tak czy siak, wsadziłam 2 lata temu kilka djarumów wiśnowych do etui na okulary i ono, co prawda już lekko, ale nadal nimi pachnie ;x
Nie potrafiłabym palić smakowych papierosów. Kupiłam ostatnio pink elephanty, kij wie co to za smak ma, ale po paru dokupiłam normalne papierosy. To jest fajne okazyjnie.
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.