Roślina z rodzaju Nicotiana, jak również preparaty pochodzące z jej przeróbki.
Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Aiyyo »
pamiętam jeszcze w liceum jak gość od biologii mówił że od wywaru z 1 fajki można umrzeć z przedawkowania nikotyny więc nie polecam...bo przy paleniu większosć nikotyny się spala a przy przyrządzeniu takiej herbatki zostaje
G-G-G-G UNIT!!!!
  • 183 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: h3452435 »
herbata z tytoniu to dobry zamiennik cyjanku potasu. powala z nog, na zawsze.

nikotyna to dosc silna trucizna. takie efektowne doswiadczenie - kropla w oko kroliczkowi i kroliczek zasypia na wieki.

nie kombinuj z nikotyna, lepiej nawiaz kontakt z dilerem dobrych kwasow :)
Uwaga! Użytkownik h3452435 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 422 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
newbe pisze:
a po kiego chuja robic wywar z tytoniu do picia:| toz to bedzie smakowalo gorzej niz gowno.
masz zamiar to pic zamiast palenia fajek ? zycze powodzenia ...
A skąd wiesz jak smakuje gówno ?? Próbowałeś :D ??
  • 762 / 35 / 0
miało się gorsze rzeczy w mordzie.

zjadłem raz 1/3 peta jak byłem zajebany i mimo że ogarniała mnie już zmuła to przetruchtałem 1,5 kilometra w 6-7 minut :] pobudza, ale na krótko. no i da się po tym spać ;D
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="Kwidron"]
A skąd wiesz jak smakuje gówno ?? Próbowałeś ]

wystarczy że wypilem wywar z 30 g tataraku, a jak mawiają "wywar z gówna mu nie dorówna" smiem twierdzic ze bedzie smakowalo gorzej niz gowno :D (czyt. rownie zle co tararak)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
lmnlkj
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 422 / 5 / 0
Żartowałem ;) Ej newbe a zadziałał na Ciebie tatarak ??
  • 1071 / 10 / 0
niestety nie zadziałał :P lipa z tym tatarakiem byla.
edit: Kwidron - ten powyginany koleś z awataru to Ty ?:d
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2007 przez newbe, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 422 / 5 / 0
newbe pisze:
Tak, ten z awataru to ja, a ten obok to Ty :D

A tak wogóle, kutva, to po chuj usuwać te posty, niektóre całkiem fajne były :)
  • 1071 / 10 / 0
Kwidron pisze:
newbe pisze:
Tak, ten z awataru to ja, a ten obok to Ty :D
tak, tak! wiedziałem że to ja :D skądś znałem tego gościa %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.