Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
12 czerwca 2024Retrowirus pisze: @Piolun nie wiem jak z klonem ale z alprą mix takiej ilości pregabaliny i 1- 2 alprazolamu równa się srogie przysypialnie. Żeby przysypiać nawet mi wystarczy 450 pregi i Jedynka alprazolamu, może półtora...
to samo co delirianty?
13 czerwca 2024namelesss pisze: czy prega to jest dobry pomysł? jeśli tak, to jakie dawki? 200-400mg będzie ok? z góry dzięki za odpowiedź
na nerwica.com by Ci odpisali aby umiejętności towarzyskie nie zależały od zażycia dawki leku, bo to może Cię uzależnić, ale duży chłop jesteś chyba, więc z głową
13 czerwca 2024Piolun pisze: Chcę odstawić pręgę z 600 mg/doba do 0. Czy pomysł brania tylko 300 a potem odstawić będzie proszeniem się o srogi bat? Nie mam tabsów mniejszych niż 300
300 na pare godzin przed spaniem, ewentualnie z rana pół kapsułki jeszcze, ale jak jest znośnie to bym przecierpiał te rano
a później albo o 150, albo do zera
ciężko powiedzieć, trza zobaczyć
ciężko jest ct przy 600 ktoś się wypowie?
13 czerwca 2024Piolun pisze: Chcę odstawić pręgę z 600 mg/doba do 0. Czy pomysł brania tylko 300 a potem odstawić będzie proszeniem się o srogi bat? Nie mam tabsów mniejszych niż 300
13 czerwca 2024majorbombas pisze: co dają dawki typu 1200mg?
to samo co delirianty?![]()
13 czerwca 2024namelesss pisze: korzystałem jedynie z fenibuta ale on na mnie nie działał i szukam czegoś o podobnym profilu działania, tzn. usuwanie lęków, działanie prospołeczne, chciałbym tego używać raz na jakiś czas gdy wychodzę gdzieś w towarzystwo by być w dobrej formie,
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.