Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Na kogoś tez tak lajt o wo działa Prega?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
Nie będę chyba próbował tego rekreacyjnie brać , raczej do pomocy przy odstawieniu. I w ten moment, kiedy przychodzi parcie na benzodiazepinę. Dziś byłem struty po miksie alko z alprą. Snifnąłem 75mg i co ciekawe, czuje się troszkę lepiej, rozlużniło mnie to.
Dlaczego sniff? Wyczytałem, że można więc niech się cieszy moja ćpuńska psychika
Jak skuteczny jest to lek na walkę z alkocholizmem i benzodiazepizmem?
Edit.
Już wyczytałem, że prega wzmacnia działanie benzodiazepin... to forum jest niebezpieczne.
39150mg tyle mam tej substancji po jednej wizycie
08 września 2020KarmiKlasik pisze: benzownik zostanie już benzownikiem tak jak alkocholik, alkocholikiem. Całe życie.
39150mg tyle mam tej substancji po jednej wizycie
ja przerobiłem ostatnio 5 paczek 150 w jakieś półtora miesiąca, z lekką redukcją zszedłem bezobjawowo, minęło półtorej tygodnia, tolerka prawie wyzerowana, 300 mg mną zamiotło, a szło wcześniej powyżej 1 g. Kocham ten lek chyba...
Przepraszam skoro cię tak kuje to C. Ale nie edytuje, niech już zostanie w histori. W jaki sposób cię upierdala ten lek? Dziś wrzuciłem próbnie 225 i nie czuje nic. Za niska dawka?
Mam rozwalone receptory.przez gbl . Bdo . Benzo alko
CZytaliscie ulotkę? Punkt 2
Może powodować w chuj reakcji niepożądanych
Wrzuciłem1 450 .... Hmm faza mnie nieporwala. Poczylem tylko wyjebanie na świat. Czyli reakcja zgodna z ulotka. G
AD .poczytalem o tym gadzie i wszystkie objawy tam wypisane pasują do mnie.
Ale na nie o tym
Obudziłem się rano i wzrok mialem rozjechany jakbym miał zeza
Wstaje idę do łazienki i obijam się o ściany. Hamowanie tez upośledzone bo malo lustra glowa nie rozwalilem xd
Robię siku a mocz ma kolor bardzo ciemny. Pacjenci z niewhdolnoscia nerek nie moga leku stosować
Ten stan niedojebania dopiero przeszedł
Nie wyobrażam sobie iść do pracy , czy nawet do ludzi. Dobrze ze mam wolne dzis.
Wiem ze wrzucildm dużo za dużo. Mysle ze .dla .haedcorowxow taki post będzie warrosciowy
Stopień nasilenia zawrotów glowy zmniejszenia koncentracji , sennosci zmniejszenia koncentracji może narasta, jesli pregabalina jest przyjmowana z
Oksykodon i inne opio
Lorazepam i inne benzo
Akohol
Pzdr
The methapor of Life
08 września 2020Elendil89 pisze: Czy pregabalina zaburza działanie ssri ?
Świetnie działa w tle antylękowo.
Ten lek do ćpania mi nie podszedł jak narazie.
Nie czuć haju ale dla lekowcow mysle ze warto spróbować.
Benzo upierdala ze się nie chce nic robic.
Testowalem większość benzo. Może flualpra k clonazolam dawaly motywacje, ale kasowały pamięć i zdrowy rozsadek w działaniach. Jednym słoweM- zbyt przypalogenne
W pregabie czuć motywacje, napęd ale człowiek to kontroluje
The methapor of Life
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.