Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Czytałem historię goscia z Holandii co sprowadził pare kilo pregi z Chin i walił nawet 5 gram non stop. Przeżył po tym worku.
Po pregabie owszem zdecydowana większość odstawi z dnia i na dzień i nawet tego nie poczuje (oczywiście oprócz powrotu do stanu lękowego, który zaleczała prega). Natomiast phen, jeśli ktoś to bierze codziennie to pewnie dawki typu 1-4 g (tolerka rośnie szybko) i tutaj fizycznie niemożliwe jest nie "odchorowanie" tego. No chyba, że przy dawkach 0,5 mg dziennie, ale takich nie ma sensu brać.
Gabapentynoidy to naprawdę swoiste substancje - nieprzewidywalne, czasem kapryśne a jak czytam o psychozach po baklo to sie nie dziwie, ze pare miechow na 1.2g pregi potrafi dokuczyć nawet zaprawionych wojowników. Ja do takich nie należę, lubię się dobrze czuć i odstawki to katorga gdy trzeba funkcjonować. Obiecałem jej nie tykać ale czasem wjedzie 200-300 mylana bez tolerki w gorszy dzień pod baklo i jest kop mega. Jak zejde z baklo i zageszcze receptorki gaba b to raz na jakiś czas taki mix wpadnie.
03 maja 2020ToMashov pisze:Potwierdzam, z zaparciami to ja miałem z wejścia tak przejebane, że tylko z tego powodu miałem już odstawiać, ale potrwało to jeszcze trochę i na dzień dzisiejszy jest gitara, przydałoby się na początek pić dużo wody, teraz lato nadchodzi to akurat, i jeszcze jakakolwiek aktywność fizyczna.03 maja 2020Elendil89 pisze: Mam pytania :
Czy pregabalina zatrzymuje wodę?
Czy powoduje zaparcia?
Czy wzmaga apetyt?
A co do " puchnięcia od Pregi " to zauważyłem, że problem z tym mają głównie osoby na wyższych dawkach/maksymalnych, ja lecę na 300 mg i w ogóle nie przytyłem ani nie spuchłem, nawet jak teraz nie biegam z półtora miecha to jest tak samo jak wcześniej, a szamki sobie nie żałuję.
450 mg to dużo? I można puchnąć?
06 maja 2020xantiago pisze: prege można podać i.v ? próbował ktoś? nigdzie się z tym nie spotkałem? jak ktoś próbował to jakie wrażenia
A ja chciałem podpytać ludziska o coś innego. Z czym wam się najlepiej miksowała pregaba? Chcę tu się jakoś porobić, nie mam czym, w asortymencie tylko alpra, pregaba no i cała apteka (prócz kodeiny, bo jem naltrexon :/ ). Ma ktoś jakiś pomysł jak tu zrobić sobie miły wieczór przy tak ograniczonym polu manewru?
06 maja 2020xantiago pisze: prege można podać i.v ? próbował ktoś? nigdzie się z tym nie spotkałem? jak ktoś próbował to jakie wrażenia
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.