Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 127 / 34 / 2
Najtaniej wychodzi Tabagine i Apotex.
Tylko czasami trzeba pytać o sprowadzenie z hurtowni.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 25 / / 0
Przed pójściem do pracy z rana postanowiłem zjeść 300mg. Ładnie podziałało, takie 300 to już czuć wyraźnie jednak. Planuję z czasem przejść na 150/doba. Nie dam sie psychuszce wkręcić w kolejny nałóg. A to jednak lek oparty na tolerancji kak wszystkie z grupy modulatorów GABA.
Uwaga! Użytkownik Zoe0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 630 / 0
Bardzo mądrze i nie piszę tego z ironią; jeśli coś majstruje przy GABA, nawet w nieznany dla lekarzy sposób - czy może ZWŁASZCZA wtedy - to nie ma... mowy, by nie było nieprzyjemne w odstawianiu w jakiś tam sposób. Na przykład wywołując wtedy nasilone schorzenie, które miało leczyć.

Co do cen; odkąd zetknęłam się z promocją na lek Rp (Egzystę właśnie) to już niewiele na tym świecie mnie zdziwi, aż prosiłam o doedukowanie "jak to tak" na forum; grunt, że Lyrica nie ma już patentu w chciwej garści.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 105 / 9 / 0
Gdzieś wyczytałem tu na forum, ale już znaleźć nie mogę, że pregabalina i bzd przeszkadzają w kuracji bupropionem. Może ktoś rozwinąć temat? Ja mam przepisane przez lekarza Wellbutrin + wortioksetynę + pregabalinę + alprazolam.

I szczerze mówiąc nie wiem, komu wierzyć.
  • 120 / 29 / 0
Cześć, skończyła mi się prega. Wczoraj rano przyjąłem ostatnią dawkę 150mg. Dzisiaj całe ciało mnie boli, jest źle. Dopiero będę się umawiał do psychiatry. Co pomoże na skręt help.
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 1864 / 699 / 0
Po dwóch ponad miechach, od ostatniej zabawy pregą, ogarnąłem pake lineforu 75mg 28szt. Byłem w trasie z ziomkiem, opierdoliłem 300mg i po godzinie jeszcze 150mg. Odczucia jakieś inne niż ostatnie próby, jezor mi się plątał xD w chacie zżarłem jeszcze 150mg i pomimo dużej przerwy, tolerka jakby nie spadła do zera, pierwsze150mg mnie ładnie porobiło, więcej już akiego stanu po pregabie nie miałem.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1974 / 524 / 0
W poniedziałek idę wyciągnąć 3 paczki EGZYSTY ( %-D ) 300mg

Postanowiłem latać systemem, 2 dni na pregabię w dawkach 300-600mg, potem dwa dni przerwy (zapewne na benzo albo ganjitsu) i tak w koło, jak samsara.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 963 / 17 / 0
Czy jest możliwość że po prega mogłem dostać zapalenie jamy ustnej
  • 2812 / 365 / 0
09 marca 2020LOBO87 pisze:
^ Najtaniej wychodzi Linefor.
Powiem Ci tak linefor wychodzi taniej ale oryginalna Pregabalina mylana badz lyrica mam wrazenie ze dziala lepiej ..takie odczucie ..
  • 4907 / 855 / 0
Ja biore, egzyste. Jestem zadowolony, mam porównanie z pregabalin chyba firmy sandoz , nie widzę różnicy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.