Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Z kosmicznych dawek już jestem na 2x150 mg czasem wspomagam się np 0.25/1/2mg klona. Lekko pogorszony nastrój , za tydzień max dwa zejdę do 150 potem 0 i koniec ale było fajnie (poza spuchniętą nogą, na szczęście szybko przeszło nie wróciło)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Teraz nie mam nawet problemów z termoregulacją (wcześniej co noc cała pościel mokra plama podobnie bokserki i tshirt - do suchej nitki zimnym potem). Lekka depresja, pogorszony nastrój. Dobrze ze mam zioło bez tego bym zwariował
Strasznie uzalezniająca jest czy to fizycznie czy psychicznie.
Kiedyś wzialem ze dwa lub trzy razy pregabaline, i to bardzo male dawki okolo 50mg i po mniej wiecej dwoch godzinach bolała mnie potylica i czulem cieplo w glowie wiec podejrzewam nadcisnienie. Jeszcze na drugi dzien jak cos dzwignalem to pojawialo sie to samo.
I sie zastanawiam czy moze przy wiekszej dawce powiedzmy 150mg moze cisnienie by nie wzrosło?
Albo do pregi dodac cos ma zbicie cisnienia?
Pytam bo nie wiem czy zaproponowac to lekarzowi. Dodam że mam GAD
Paweł
Paweł
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.