HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Mam pytanie do osób, które biorą ssri.
Wieczorem zapaliłem hhc-p, dosłownie 3 buchy (nie od razu) i po jakimś czasie nieciekawie się czułem.
W ogolę nie czułem jakby działania tego hhc-p
Biorę paroksetyne, pregabaline i na spanie kwetiapine.
Rano miałem lęki, ucisk na głowie i rozszerzone źrenice. Jakbym miał zespół serotoninowy.
Zmierzyłem ciśnienie i było ok.

Też tak macie ?

PS
KIlka m-cy temu testowałem hhc-o i działanie czułem - nie było żadnych problemów.
  • 197 / 63 / 0
Ma ktoś może porównanie działania żelków z HHC do tych z HHC-O? Chciałbym spróbować HHC-O, a mam obawy odnośnie wdychania octanów.

Żelki ze zwykłym HHC działają na mnie bardzo przyjemnie. Wyostrzają zmysły bez tego całego typowego dla THC rozkojarzenia. Jeśli jest coś takiego jak funkcjonalny kanabinoid, to jest nim właśnie HHC.
  • 287 / 26 / 0
Jak długo ładują się takie żelki z zwykłym hhc? Dorwałem olej orzechowy z tym kanabinoidem ale mam z nim trochę lipę bo potrafi zaskoczyć dopiero po sześciu godzinach.
jestem obłąkany
  • 197 / 63 / 0
Żelki połknięte ładują się podobnie do ciastek z THC. Szybciej jeśli się ssie, czuć już po około 40 minutach.
  • 24 / 1 / 0
hej palił ktos z was H4CBD ? jakie to ma dzialanie?
  • 109 / 20 / 0
Siema, da się zamówić HHC z Czech? Jakieś polecane stronki?
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 287 / 26 / 0
Nielegalne zwykle hhc można zamówić z Czech, a żeby sklep znaleźć to trzeba wpisać w duckduckgo: c z e c h - c b d

Będąc na stronie można zmienić język na polski. Wysyłka odbywa się kurierem ale już nie pamiętam jakiej dokładnie firmy. Mają duży wybór bo są kartridże, jednorazowki, olejki czy nawet miód

W Polsce mamy CHYBA legalne hhc-p. Co do jego legalności jednak pewności nie mam i przed zakupem warto by było się upewnić czy rzeczywiście nic nie grozi za zamówienie tego.

Hhc-p szukamy wypisując w duckduckgo: s a l t y p o t

Zastanawiam się czy nie złamałem regulaminu dając namiary w takiej formie
jestem obłąkany
  • 24 / 1 / 0
te HHC jest lipne w dzialaniu palilem to i zamiast mi zrobic luzik i zeby efekt byl podobny do THC to HHC tak nie działa, bo spaliłem tego troche i czułem sie ogarniety z lekka nutka pobudzenia to jest zaden odpowiednik THC ani H4CBD

Szukam teraz dobrego tematu H4CBD wtedy wiem ze poczuje faze HHC w ogole nie jest podobne w dzialaniu do H4CBD CBD ani THC strata kasy słowo
  • 1444 / 76 / 0
To HHC nie jest lipne. Kwestia ilości spalonej.
Może kupiłeś słaby susz, nie pisałeś co to za produkt.
Zresztą kilka osób pisało już w wątku, że susz im nie podszedł tak, jak ekstrakty.
Ja pociągnąłem jednego dużego bucha z ekstraktu, potrzymałem trochę (mega kaszlałem po tym, ale takie przyjemne duszenie jak po topach mocnych) i zrobiłem się mega.
Nie było tak psychodelicznie jak po bace, ale porobiony byłem solidnie.
Aż mi oczy przymknęło po tym buchu na trochę.
Oczywiście może Ci nie pasować profil działania, ale myślę, że nie ma co oceniać substancji po jednej próbie jednego produktu z niewiadomą ilością (niekoniecznie producenci piszą prawdę).
LSD - Piękna i Bestia
  • 24 / 1 / 0
Paliłem susz HHC-O Amnesia Haze 45% i zamiast mnie zmulić jak po THC i miec faze to lekko mnie zamroczyło ale dominowało skupienie koncentracja i trzezwe myslenie nie tego sie spodziewalem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.