CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
201
29%
2.Cos działa
138
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 704

ODPOWIEDZ
  • 657 / 173 / 0
A z jakiej firmy masz te krople?
  • 779 / 142 / 0
02 lutego 2021dash pisze:
lekka zamuła i spokój myśli.
Nic więcej się po tym nie spodziewaj, to tak działa
  • 1070 / 137 / 0
@up Oczywiście nie jest to taki spokój myśli jak po alprze:) CBD bym plasował między melisą a hydroksyzyną. Chyba, że trzeba by to regularnie, dłuższy czas brać.
  • 24 / / 0
Cześć,
Poszło zamówienie na Arizer Solo 2 i 25g CBD.
Ogólnie jak widać po dacie rejestracji, moja przygoda z używkami trwa już dużo lat.
Za parę dni kończę 30 lat, pora się ustatkować :zombie:

Co byście polecili do waporyzacji z CBD i mieszanek CBD z zwykłym ziółkiem.
Myślę, żeby wrzucić do porannej waporyzacji rumianek i dziurawiec na pobudzenie.
Na wieczór i do mixów z zwykłym ziółkiem (często faza nie jest jak kiedyś, pewnie przez zmęczony pracą umysłową organizm)
myślę, żeby dorzucić kocimiętkę, kozłek lekarski i melisę.

Ktoś z was jakieś miksy uskutecznia i mógł by ocenić, pomóc w doborze kombinacji, żeby nie zrobić sobie krzywdy.
  • 779 / 142 / 0
@jamaljabol mieszanka CBD ze zwykłym ziółkiem jak najbardziej ok, samo CBD mi nie podchodzi, nic nie czuję. Wapowałem jeszcze rumianek, melisę i zieloną herbatę i było spoko ale bez rewelacji. Nie zadziałalo lepiej niż herbata z tych ziół, a w smaku takie sobie.
  • 24 / / 0
@visitorQ
Na mnie własnie CBD działa i to dość mocno, do tej pory używałem "żarówki".
Ja herbat nie lubie robić, mój żołądek źle reaguje na coś więcej niż woda, w sumie po 20 latach chlania.
Będę testował i zdawał relacje.
Co do sklepu polecanego przez @RafalKoral , sklep z 4 w nazwie. Zapłaciłem w sumie 210+ zł za 25 gram suszu, spodziewałem się kupy, w sumie nie byłęm pewny czy cokolwiek wyślą, ale wysłali. Jakość bardzo dobra, topy zbite, "bez" liści i łodyg.
Do tej pory kupowałem z HYS ale tam za 18 zł za gram to były liście i badyle.
  • 963 / 17 / 0
Zakupiłem olej cbd z sprawdzonego miejsca 10procent bo mam zaburzenia lękowe nerwobóle kręgosłupa itd ile kropli stosować dziennie mam 187cm 95kg zależy mi od jakich dawek zaczynać
  • 3 / / 0
Jak bierzecie coś od dilla, jak poznajecie ze to nie cbd? Da się tak na oko to poznać? Pytam z ciekawości, miałem to raz w życiu w łapach, zazwyczaj nie musiałem sobie nic ogarniać. A słyszałem, że tak robią 😁
  • 1957 / 230 / 0
Nie da się odróżnić po wyglądzie, ani nawet zapachu.
25 stycznia 2021RafalKoral pisze:
... firma olejków India. Tak samo kosmetyki od nich na bazie konopi. Niby najtańsza ale skoro nie ma różnicy to po co przepłacać. Działa niezawodnie moim zdaniem i taki 30% kupimy bez problemu za cenę 10% innych firm.
To jest ponoć rozpuszczony kryształ. Chba w tym wypadku lepiej byłoby mi kupić w kapsułkach.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 963 / 17 / 0
Biorę dziennie 4krople cbd czy początkowo w ciągu dnia może wystąpić senność
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.