Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Panowie, sytuacja wygląda w ten sposób, że kolega ma ok 1kg mj, pięknie wygląda, dobrze smakuje ale niestety nie kopie... I teraz pytanie, jak to zmienić?
Jakaś maczanka? Kiedyś było am2201, szukaliśmy ale jest już niedostępne. Czy jest jakaś alternatywa tego?
Za pomoc w tym temacie sie odwdzięczę ;)
  • 507 / 195 / 1
Czyli prawdopodobnie do handlu,okej. Mam nadzieję, że będziecie informować o tym, że dorzuciliście jakieś synt kanna do tego prawda? Masz wątki o legalnych alternatywach,ale mało tego i raczej średnio klepliwe,czasy syntetycznego gówna raczej się skończyły.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nie chciałbym stracić wiarygodności u ludzi, oczywiste jest, że zostaną poinformowani. Ale wracając do tematu... Czy możesz coś więcej powiedzieć odnośnie tych odczynów latających obecnie na rynku?
  • 1312 / 334 / 12
Aemke ciężko znaleźć ale są na clearnecie vendorzy co mają w ofercie inne syntetyki.

Mnie by było szkoda jakieś ładne zioło dawać na podkład (już rozsądniej byłoby wymieszać z zielskiem które klepie) ale jest temat o produkcji mieszanek ziołowych, także do odważnych świat należy :ręka:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / / 0
Dokładnie ten sam pomysł odnośnie wymieszania koledze podklepałem, ale niestety brak kwitu na ruchy. Dlatego potrzebujemy początkowo ulotnić ten wspomniany kilos.. bo będzie ich więcej... Niestety....
  • 1312 / 334 / 12
Na początek sugerowałbym zacząć od jakiegoś lajtowego kanna w odpowiednich (a nawet zaniżonych) proporcjach bo przedawkowanie w najlepszym przypadku skończy się „karą” (bardzo nieprzyjemny stan derealizacji) a w najgorszym śmiercią lub kalectwem, także jak miałbym ryzykować przypał to wolałbym jednak ponosić konsekwencje za bieda-zioło a nie nieumyślne spowodowanie śmierci.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.