02 sierpnia 2020blokowiska666 pisze: Dawki 300-400? Ja po 100mg mam problemy z blednikiem i chwilowe rozluznienia miesni rak, przez co wylewam herbate jak ja niose z kuchni.
Dzisiaj też sobie nie wyobrażam takich dawek, może akurat kwestia tego, że byłem po nagłym rozstaniu z dziewczyną i srogim ciągu gieblowym. cholera wie, może dopiero taka dawka doprawiała neurony, że czułem się świetnie, a uboki gdzieś znikały.
30 lipca 2020Marcins96 pisze: 7 tabletek po 25 mg + parę piw?
Człowieku Ty się ciesz, że w ogóle się obudziłeś
Miej pretensje do substancji (...)
Ja tą dawkę przyjąłem w ciągu jakichś 14 godzin, zacząłem wieczorem, skończyłem rano. Nie wrzuciłem bezmyślnie garści, tylko dojadałem, czekałem na efekty, dopiero dojadałem znowu. W zasadzie efekty nie były jakieś bardzo intensywne dopóki się nie obudziłem po drzemce.
Tak czy siak to było głupie i właśnie dlatego ostrzegam ludzi, bo w małych dawkach ta substancja może się wydać niepozorna.
Ile zażyłeś, w ciągu czy nie, łączyłeś z czymś, etc.
Ale alko wchodzi mi po nim wybornie, szybciej się upijam i czuję się bardziej oszołomiony.
Po baklo mam chcicę na alkohol, niektórym pomaga go odstawić.
Ja jednak wolę baklofen, przypomina giebla, a fenibut przypomina baklofen.
do odstawki alko stosowałem baclofen - pomaga naprawdę,.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.