baclo z kodeina sie nie laczy absolutnie ani baclofen ani coda nie zadziala jak trzeba wiec absolutnie na raz nie ma sensu
PO DRUGIE to subtelne scierwo i przedewszystkim proponuje zaczac 30mg jak jest OK to 50mg i jesli naprawde musicie dalej to OK ale zazwyczaj konczy sie to jw wiec po chuj ?
baclofen jak gbl wystarczy o 10mg za duzo i zgon a jesli da sie duzo za duzo to rzyganie .... a nie ma problemu z dorzucaniem wiec po kurwa chuja jedziecie po 100mg 150mg ! na pierwszy raz
-------------
browar baclofen jest swietny do odstawiania stymulantow, opiatow, depresantow ;D testowane na sobie ... pozniej baclofen odstawia sie bez wiekszego zalu i reszta zalezy od szefa :) czyli Ciebie :D
koprus pisze: ja po baclo miałem dziwny efekt przy zasypianiu kiedy w pokoju było już ciemno - miał dziwne wrażenie obecności jakiejś 3 osoby... za miłe to nie było.
Po prostu jest mistrrzowski i nie ma nic do gadania typków ze jst zły bo mieli hujową jazde
to nie przekonali sie jaki jest dobry. Tyle
[ external image ]
[ external image ]
I chÓj. Nic nadzwyczajnego.
xzx
Birdy Nam Nam pisze: chetnie bym stestowal taki miks, klony to dla mnie no problem, ale baclo jeszcze nigdy nie goscilo w mym menu, mily czlowieku, mozna wiedziec skad zalatwiasz sobie ow specyfik?
Pozdro !!
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.