ps. mam ciezka bezsennosc raz zjadlem pudalko clonezepamu i tylko lekko mnie zmulilo myslalem albo usne albo bede mial banie a tu nic :)
z gory dziekuje za odpowiedz
13 maja 2019dh84 pisze: witam od bardzo dawna od lekarza mam przepisywany lorazepam 2.5mg rano i wieczorem i mam juz duza tolerke w nerwach zdazy sie ze lykne 3 i nie czuje aby mnie uspakajalo usypialo czy innych stanow jak sie ma Flualprazolam do tego? warto sprobowac sie przezucic i jak po larozepamie nie mam przyjemnych stanow to jest szansa ze po tym beda ?
ps. mam ciezka bezsennosc raz zjadlem pudalko clonezepamu i tylko lekko mnie zmulilo myslalem albo usne albo bede mial banie a tu nic :)
z gory dziekuje za odpowiedz
Za to co dziwne - już połówka tego wynalazku usypia mnie po ok. 3h po ostatniej sesji ze stimami pokroju hex-en i a-PiHP. Jeśli to w ogóle flualpra jest. Anyway, chapeaux bas!
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.